PEMBÝÞ FLAMÝNGO ARTIK ÇOK MEÞHUR

12 Haziran 2022 21:41 / 572 kez okundu!

 

 

"Salonda biraz tedirginlik vardý. Korona psikolojisinden sýyrýlabilmemiz hiç te gorundugu kadar kolay birþey deðil elbette. Ancak bir þekilde geçecek . Hasar çok büyük ve  bunu hep birlikte baþaracaðýz. Görünmeyen yaralarý birlikte saracaðýz. Sanat bunun için çok önemli... Birleþtirme ve sarýp sarmalama adýna çok önemli. "

 

***

PEMBÝÞ FLAMÝNGO ARTIK ÇOK MEÞHUR

 

Çok güzel bir festival açýlýþý oldu. Baþta Festival direktörü  Vecdi Sayar olmak üzere, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin enerjik ev sahibesi Genel Md. Emel Akçay Ozer ve emeði geçen herkese sonsuz teþekkürler 🙏😊❤ Çizdiðim flamingonun önünde gördüðüm fotoðraf kuyruðu ise beni benden aldý. Aðladým resmen. Çoluk çocuk anne baba sýrada... Ben de sýraya girdim. Pek hoþuma gitti bu kez sýraya girmek. 

😊 Zülfü Livaneli'nin film müziklerinden oluþan bir  konser yapýldý. Adnan Saygun Orkestrasý çok güzel caldi... Þef Rengim Gökmen idi. Arkada ise çok acýlý dönemlerin filmleri gösterildi... Çok etkilendik tabii. Çünkü ekrandaki aktörlerin çoðu iyi arkadaþýmýzdý ve aramýzdan erken ayrýlmýþlardý. Karþýmýzda o dönemin, üniversite hayatýmýz süreci ve sonrasýnda yaþananlarý anlatan filmlerini görünce içimiz çok buruldu.

Salonda biraz tedirginlik vardý. Korona psikolojisinden sýyrýlabilmemiz hiç te gorundugu kadar kolay birþey deðil elbette. Ancak bir þekilde geçecek . Hasar çok büyük ve  bunu hep birlikte baþaracaðýz. Görünmeyen yaralarý birlikte saracaðýz. Sanat bunun için çok önemli... Birleþtirme ve sarýp sarmalama adýna çok önemli. 

Sonrasýnda yapýlan kutlama ise akademisyenler aðýrlýklý idi. Kýzým / yeðenim Dalyacýðým ise flamingomun renklerinde pespembe güllerle geldi salona. Bu çok nazik düþünce beni çok sevindirdi... Alýrken ise, "bu gülleri aldýðým kiþi benim teyzem ve ismi de Ayþegül" demiþ. 😊

Çok sevdiðim insanlar vardý. Bingul Basarýr, Lale Basarýr, Özer Mumcu, Dalya Hazar Kalonya, Fetay Soykan, Yasemin Ayan Sayar, Ýlkyaz Mumcu, Nesim Bencoya, Sema Okan Topaç, Varol Topaç  ve daha bir çok kiþi... Hep var olun...

Ayþegül YEÞÝLNÝL

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.