OKAN BAYÜLGEN: FUTBOLA KARÞI EÞCÝNSELÝM

29 Haziran 2009 12:14  

 

OKAN BAYÜLGEN: FUTBOLA KARÞI EÞCÝNSELÝM

Okan Bayülgen, 'Senin Hayatýn' adlý programýna konuk ettiði eþcinsel olduðu için hakemlik yapmasýna izin verilmeyen Halil Ýbrahil Dinçdað'ýn hak arama mücadelesini övdü ve "Benim kahramaným oldunuz" dedi. 

Okan Bayülgen'den ilginç itiraf: Futbola karþý eþcinselim. Futbolu sevmiyorum. Bu konuda erkeksi duygularým yok. Bir takým kazandýðý zaman sevinmiyorum ve kükremiyorum!

Taraftar baðýrmayacak
Eþcinsel olduðu için hakemlik yapmasýna izin verilmediðini öne süren Halil Ýbrahim Dinçdað'a, Okan Bayülgen'den tam destek! Bayülgen, 'Senin Hayatýn' adlý programýna konuk ettiði Dinçdað'ýn hak arama mücadelesini övdü ve "Benim kahramaným oldunuz" dedi. Ünlü televizyoncu, "Siz Türkiye'de çok önemli bir þeyi deðiþtirdiniz. Artýk taraftarlar 'Eþcinsel hakem' diye baðýramayacak" diye ekledi.

Dalga geçiyorlar
Bayülgen, bu sýrada ilginç bir çýkýþ da yaptý. "Futbola karþý eþcinselim" diyen Bayülgen, bu itirafýný þöyle açýkladý: Futbolu sevmiyorum. Bu konuda erkeksi duygularým yok. Bir takým kazanýnca kükremiyorum, sevinmiyorum. Bunu sýk sýk söylüyorum. Ama bir korumam vardý. Bana "Sürekli 'eþcinselim' demeyin, arkadaþlarým dalga geçiyor' demiþti! 

Sabah.com.tr

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaþ
0