ASIL BUNLAR YARGILANMALI

09 Mayıs 2021 09:34 / 857 kez okundu!

 

 

"Yargılayacaklar mı gerçekten? Allah fırsat vermesin ama ellerine fırsat geçerse yargılayacaklar mı sanki?
15 Temmuz akşamı Erdoğan'ı ele geçirselerdi -tabi 'çatışmada öldü' demezler idiyse- yargılayacaklar mıydı adil bir yargıyla?
Doğrudan 'asacağız' diyemedikleri için ipini koparmışlar takımı koro halinde 'yargılayacağız' diyorlar." Bunlar kimmiş, gelin bir göz atalım...
 

 

***

 

ASIL BUNLAR YARGILANMALI
Bu nedir ya...?
İpini koparan ipsiz sapsız takımı iktidara parmak sallıyor.
'Yargılayacağız bunları'
 
Yargılayacaklar mı gerçekten? Allah fırsat vermesin ama ellerine fırsat geçerse yargılayacaklar mı sanki?
15 Temmuz akşamı Erdoğan'ı ele geçirselerdi -tabi 'çatışmada öldü' demezler idiyse- yargılayacaklar mıydı adil bir yargıyla?
Doğrudan 'asacağız' diyemedikleri için ipini koparmışlar takımı koro halinde 'yargılayacağız' diyorlar.
'Malezya'ya kaçacak, oradan getirip yargılayacağız' (bunu diyen elini kolunu sallaya sallaya pişmiş armut gibi ortalıkta dolanıyor)
'Korkmayın, asmayacağız, sadece yargılayacağız' (Bunu diyen şu anda mahpus; hakkında 38 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis isteniyor)
'Adamı Mussolini gibi bacağından asarlar' (bunu diyenler şu anda 4 yıl 8 ayla yargılanıyor)
'Menderes erken seçim kararı alsaydı 27 Mayıs olmazdı' (Bunu diyen şunu demek istiyor; Menderes gibi olmak istemiyorsan erken seçim kararı al)
' Umarım Erdoğan'ın da sonu Menderes'e benzemesin' (Bunu diyen hakkında şu anda bir işlem yok)
"Tek muradım bir gün sizin yargılanabileceğiniz tek suç olan vatana ihanet suçuyla yargılanmanız" (Bu da yeni çıktı ortaya)
Şu yukarıda sıraladıklarıma bakar mısınız bir...
 
Kim oluyor bunlar; kim ki? Ateş olsa cürmü kadar yakar. Halbuki bunların hepsi kör bir ışık; hatta kara delik. Yargıç mısınız, savcı mı, avukat mı, mahkeme mi? Yargılayacaklarmış. Sizin yargılama yetkiniz var mı? Siz 'yargılama' işini mahkemelere bırakın da yapabiliyorsanız insan gibi politika yapın. Varsa suç, şimdiden verin mahkemeye ne duruyorsunuz? Ama tabi; mahkemeler şu anda 'Erdoğan'ın mahkemesi' siz iktidara gelince kendi 'bağımsız' Yassıada mahkemelerinizi kuracak, orada yargılayacaksınız.
O günleri göremeden bir bir yargılanacak, bu tehditlerinizin cezasını alacaksınız. İnşallah ömrüm yeter de, kirli çamaşırlarınız ortaya dökülür; ben de sizlerin ' Hıyanet-i Vataniye'den yargılandığınızı görürüm. Elbet gelecek o günler. Yaşadığımız günlerde gelemezse, tarih sayfalarında gelecek.
 
Firuz TÜRKER
 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.