BATI HER ZAMAN VAHÞÝYDÝ

25 Ekim 2023 21:32 / 350 kez okundu!

 

 

O yüzden Ýsrail vahþetinin yanýnda yer alýyor, sýrf bunun uðruna bütün göstermelik deðerlerini rafa kaldýrýyorlar.

 

*****

 

BATI HER ZAMAN VAHÞÝYDÝ

 

O yüzden Ýsrail vahþetinin yanýnda yer alýyor, sýrf bunun uðruna bütün göstermelik deðerlerini rafa kaldýrýyorlar.

Haçlý Seferlerinde Hýristiyanlara bile en vahþice zulümleri yapanlar onlardýr. Yola çýktýklarýndan itibaren daha Balkanlarda yaðmaya, kesip biçmeye baþlamýþlardýr. Kudüs’ün ele geçiriliþinde sadece Müslümanlara deðil, o zamana kadar barýþ içinde bir arada yaþamakta olan her dinden topluma, Ortodokslara, Yahudilere de soykýrým uygulamýþlar Kudüs sokaklarýnda günlerce kan dereleri akmýþtýr. O katliamda tam 70 bin kiþi öldürüldü.  

Dördüncü haçlý seferinde Bizans’ý iþgal etmiþler, üç gün boyunca yakýp, yýkýp, öldürüp yaðmalamýþlardýr. 

Amerika kýtasý yeni keþfedildiðinde Kýzýlderililerin insan ya da hayvan sayýlmasýný tartýþmýþlar, lütfedip insan kabul etmiþler ve onlarý Hristiyanlaþtýrmak için olmadýk zulümler yapmýþ, diri diri yakmýþlardýr.

Afrikalýlarý köleleþtirip Amerika’ya taþýmýþlar, insanlýk dýþý muamelelerle çalýþtýrmýþlar, kafalarýna göre öldürmüþlerdir.

Ýki dünya savaþýný çýkarýp 50 milyon insanýn ölümüne yol açanlar onlardýr.

Faþizmi, Nazizm’i icat edenler onlardýr.

Holokost’u yapanlar da onlardýr. Müslümanlar mý yaptý? Araplar mý yaptý da þimdi hesabýný onlardan çýkarmaya çalýþýyorlar. Hitler Yahudi katliamý yaparken onun elini tutmayanlar, önüne çýkmayanlar, þimdi kalkmýþ timsah gözyaþlarý dökerek antisemitizme karþý dururlarmýþ gibi, Ýsrail’e yalakalýk yapmaktadýrlar. Ýsrail onlara maþalýk yapmayý býraksýn, bir saniye bile geçmeden üzerine çökerler.

Sýrf Pearl Harbor’da faka bastýklarýnýn intikamý için Japonya’ya iki nükleer bomba atýp 300 binden fazla sivili öldürenler, nesiller boyu radyasyonla zehirleyenler de onlardýr. Japonya o baskýnda sivillere saldýrmadý ama onlar bunu yaptýlar. Vietnam’da bugün Ýsrail’in yaptýðýnýn mislini yapanlar da onlardýr. Bosna’da Müslümanlara soykýrým uygulayan ve uygulatanlar da. Þimdi güya ‘terörizme’ karþý Ýsrail’in ‘savunma hakkýnýn’ yanýndalar. Hepsi yalan, hepsi aldatma.

 

Firuz TÜRKER

25.10.2023

 

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.