KEMAL BEY NEDEN KAZANAMADI?

29 Mayıs 2023 15:00 / 217 kez okundu!

 

 

"Yalan sonuç çıkaran anketçileri paraya boğdu. Kendisini kekleyip hayatlarında göremeyecekleri vekilliği kapan masanın diğer dörtlüsünün dalkavukluğunu hak bayram sandı. Erdoğan karşıtı batı basınının gazını gerçek saydı. FETÖ’cülerin geri dönüş bileti aldıklarını söylemesinden heveslendi. Kandil’den art arda gelen destek açıklamalarından bıyık altı gülerek keyiflendi. Kandırdığı kendi tabanının ‘olmaz ama belki’ diye düşünmeye başlamasına sevindi. 

Sonunda ne oldu? Bodoslama kayalara bindirdi de hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyor."

 

***

KEMAL BEY NEDEN KAZANAMADI?

Yav kazanamayacağını kendisi hariç, partisi dahil herkes biliyordu zaten. Bunu açıkça da söylediler. Ama o ne yaptı? Hepsini susturdu ‘kazanacaksın deyin lan’ gibisinden bir yol izledi. Herkesi sindirdi.

Önce cumhurbaşkanı olma hayali kuran belediye başkanlarını hizaya getirdi. Sonra kendi partisi içinde bu işin onunla olmayacağını düşünenleri muma çevirdi. Meral Akşener’i şantaj ve tehditle, her türlü hakaretle boyun eğdirdi. ‘Ben aday olmasam da kazanamazsınız’ diyen Muharrem İnce’yi sosyal medyada ezdirdi. ‘Bu iş olmayacak’ diye düşünüp doğru bir kararla cumhur ittifakına katılan Sinan Oğan’a çamur attırdı. Kendini pohpohlayan goygoycuları baş tacı yaptı.

Yalan sonuç çıkaran anketçileri paraya boğdu. Kendisini kekleyip hayatlarında göremeyecekleri vekilliği kapan masanın diğer dörtlüsünün dalkavukluğunu hak bayram sandı. Erdoğan karşıtı batı basınının gazını gerçek saydı. FETÖ’cülerin geri dönüş bileti aldıklarını söylemesinden heveslendi. Kandil’den art arda gelen destek açıklamalarından bıyık altı gülerek keyiflendi. Kandırdığı kendi tabanının ‘olmaz ama belki’ diye düşünmeye başlamasına sevindi. 

Sonunda ne oldu? Bodoslama kayalara bindirdi de hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. Hoş… Gerçi aday o olmasa da kazanamazlardı. Çok çok fark biraz daha az olurdu. Çünkü Türkiye insanı geçmişi değil, geleceği seçmeyi kafaya koymuştu. Sonuç: Biden projesi dikiş tutmadı. Zaferin kutlu olsun Türkiye.

Firuz TÜRKER

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.