CHP'DE FETÖ SALTANATI SALLANIYOR MU?

29 Temmuz 2023 10:25 / 355 kez okundu!

 

 

"Ne kadar Erdoğan karşıtı varsa elma şekeri dağıtıldı. 'Sana başkan yardımcılığı, sana vekil, sana operasyonları durdurma, sana bakanlık, sana sığınmacıları sopayla gönderme, sana savunma sanayini durdurma, sana 15.000 TL kurban ikramiyesi, sana 300 milyar dolar, her isteyene demokrasi; hepsine loading loading... Bunlar FETÖ taktikleriydi. 'Kim ne istiyorsa vereceğim' diye ver sözü, seçim sonucu bakarız Ezkaza kazansaydı hiç biri gerçekleşmeyecek sözlerdi bunlar. Şekeri alan herkes onun yanına koştu. 15 Temmuz 2016'da halkın çoğunluğunu anlamamış olanlar yine anlamadılar. Ancak kendi kör gözüm parmağına, dış dünyaya kapalı taraftarlarını kandırdılar."

 

***

CHP'DE FETÖ SALTANATI SALLANIYOR MU?

60'a kırk kazanıyorlardı.
Erdoğan bu kez 'kesin gidiciydi'.


Ne kadar Erdoğan karşıtı varsa elma şekeri dağıtıldı.
'Sana başkan yardımcılığı, sana vekil, sana operasyonları durdurma, sana bakanlık, sana sığınmacıları sopayla gönderme, sana savunma sanayini durdurma, sana 15.000 TL kurban ikramiyesi, sana 300 milyar dolar, her isteyene demokrasi; hepsine loading loading...

Bunlar FETÖ taktikleriydi. 'Kim ne istiyorsa vereceğim' diye ver sözü, seçim sonucu bakarız. 
Ezkaza kazansaydı hiç biri gerçekleşmeyecek sözlerdi bunlar.
Şekeri alan herkes onun yanına koştu. 15 Temmuz 2016'da halkın çoğunluğunu anlamamış olanlar yine anlamadılar. Ancak kendi kör gözüm parmağına, dış dünyaya kapalı taraftarlarını kandırdılar.

Şimdi bunun hesabını vermemek için kırk takla atıyorlar. Yenilenmeymiş de, değişimmiş de... Siz 'eskiziniz' ve de öyle kalacaksınız. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar. Erdoğan'ın eksik ve hatalarından yararlanmaya çalıştılar ama tutmadı. Şimdi onun bunları telafi etmek için 5 senesi var. Sizin ise ya bir kurultaylık ya da yerel seçimlere kadar siyasi ömrünüz kaldı. Oraya da varabilir misiniz belli değil. 

Kemal bey CHP'nin başına FETÖ marifetiyle geldi. Onun sözünden hiç çıkmadı. Ne dedilerse yaptı. Şimdi belki kendini de kazıklanmış hissediyor ama çok geç. İstese de dönemez. Onu CHP'nin başından düşürseler CHP FETÖ sultasından kurtulur mu? Onun için de çok geç. Kim gelirse gelsin o çukurdan çıkamaz. FETÖ için Kemal bey bir araçtı. Bu görevi de hakkıyla yerine getirdi ama başarılı olamadılar. Giderse yerine geleni ele alacaklar. FETÖ'nün defteri iyice dürülene kadar CHP'deki bu karmaşa ve esaret sürer. Ta ki CHP tabanı oyuna uyanana kadar. Onların da hiç uyanası gelecek gibi görünmüyor. Velhasıl CHP karanlık bir yolda bir yok oluşa doğru hızla ilerlemeye devam ediyor.

Firuz TÜRKER

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.