Barış ve Anayasa konusunda sözü olanlara YSGP'den çağrı!

23 Mart 2013 21:01  

 

Barış ve Anayasa konusunda sözü olanlara YSGP'den çağrı!

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin "Yaşam için 4A" kampanyası çerçevesinde İzmir İl Örgütü’nce 24 Mart'ta düzenlenen “Barış ve Anayasa” konulu panele CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Prof. Dr. Mithat Sancar, Yrd. Doç. Dr. Maya Arakon, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Eşsözcüsü Av. Arif Ali Cangı ve BDP’den bir milletvekili konuşmacı olarak katılacak

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin "Yaşam için 4A" kampanyası çerçevesinde İzmir İl Örgütü’nce düzenlenen “Barış ve Anayasa” konulu panel 24 Mart Pazar günü Tepekule Sergi Sarayı, Anadolu Salonu’nda yapılacak.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Prof. Dr. Mithat Sancar, Yrd. Doç. Dr. Maya Arakon, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Eşsözcüsü Av. Arif Ali Cangı ve BDP’den bir milletvekilinin konuşmacı olarak katılacağı panelin başlama saati 12.00.

YGSP Eşsözcüleri Güneş Akçay ve Osman Doğan barış ve anayasa konusunda sözü olan herkesin panele katılmaya çağırdılar ve “Bugün barıştan acil bir işimiz yok. Gerçek muhalefeti sağlaması gereken partiler sadece iktidar karşıtlığı üzerinden hareket ederek, ne barış için ne toplumsal adaleti sağlamak ne de anayasa konusunda çözüm üretiyorlar. Biz istiyoruz ki, şehrimizdeki sol görüşten olan kişiler ve kurumlar bu platformda kendilerini dillendirsinler ve bunun üzerine ortaklaşma sağlayacak çözüm önerileri üretebilsin.” dediler.

Etkinlik afişi için tıklayın

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2013 22:55

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0