ERDOÐAN ASLINDA NEYLE, KÝMLE SAVAÞIYOR?

13 Mayýs 2023 17:52 / 543 kez okundu!

 

 

"Bu kadar çok alçakla mücadele ederken maalesef ve elbette, bir insan olarak yanlýþlar da yapýyor. Hatalarý da kusurlarý da oluyor.

Seçeceðiniz diðer adayýn bu kadar alçakla baþedebileceðini düþünüyorsanýz bir dakika düþünmeyin verin ona oyunuzu derim.

Ama öyle deðilse yarýn çok geç olmadan, yakýcý bir piþmanlýkla bü ülkeye, bu topluma, Türk- Ýslam coðrafyasýna yazýk etmeyecek þekilde, güvenli ve istikrarlý bir gelecek için kullanýn oyunuzu lütfen."

 

***

ERDOÐAN ASLINDA NEYLE, KÝMLE SAVAÞIYOR?

Batýlý, tam demokratik, güvenli bir ülkenin lideri olsaydý belki yapýlan eleþtirilerin bir kýsmýnda güçlü bir haklýlýk payý olabilirdi. Ama maalesef öyle deðil. 

Býrakýn devletin kýlcal damarlarýný, etrafýndaki en yakýn koruma güçlerine kadar sýzmýþ, onu kuþatmýþ, okyanus ötesinin maþasý konumunda bulunan sinsi, hain, alçak ve her türlü yöntemi kendisine mübah gören tehlikeli bir örgütle savaþýyor. 

Yýllardýr akan kandan ve gözyaþýndan beslenen acýmasýz bir katil sürüsü örgütle savaþýyor. 

Ýktidarýnýn ilk gününden itibaren onu devirmeye ant içmiþ darbecilerle, onlara çanak tutan sivil ve askeri vesayet unsurlarý ile savaþýyor. 

Yetmiyor en demokratik þekilde baþlayan bir sivil toplum hareketini isyana ve darbeye çevirmeye çalýþan Gezici alçaklarla savaþýyor. 

Halkýn deðer yargýlarýný hiçe sayan resmi ideolojiyi ehlileþtirmek için savaþýyor. 

Ülkenin kýrýlgan ekonomik yapýsýný dolar üzerinden manipüle etmek için uðraþan uluslarasý finans çevreleri ile savaþýyor. 

Ýslam dünyasýna kan kusturan adi diktatörlerle savaþýyor. 

Filistin’e, Gazze’ye , Kudüs’e kan yutturan amansýz ve acýmasýz Ýsrail’le savaþýyor.

Türk dünyasýnýn ayaklarý üzerinde baðýmsýz bir devlet haline gelebilmesi için savaþýyor.

Bu kadar çok alçakla mücadele ederken maalesef ve elbette, bir insan olarak yanlýþlar da yapýyor. Hatalarý da kusurlarý da oluyor.

Seçeceðiniz diðer adayýn bu kadar alçakla baþedebileceðini düþünüyorsanýz bir dakika düþünmeyin verin ona oyunuzu derim.

Ama öyle deðilse yarýn çok geç olmadan, yakýcý bir piþmanlýkla bü ülkeye, bu topluma, Türk- Ýslam coðrafyasýna yazýk etmeyecek þekilde, güvenli ve istikrarlý bir gelecek için kullanýn oyunuzu lütfen. 

Yapýlacak seçimlerin ülkemize, milletimize hayýrlý olmasýný diliyorum. Milletin takdiri ne yönde olursa olsun, çýkan sonuca saygý duyacaðýmý ama inandýðým yolda yürümeye devam edeceðimi beyan ve ilan ediyorum. Kalýn saðlýcakla.

14/05/2023

Alpaslan SEL

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.