BÝR KORONA OPERASYONU

03 Haziran 2020 11:11 / 1285 kez okundu!

 

 

"Sevgili Dostlar, bugün sizlerle Korona üzerinden yapýlan algý operasyonuyla ilgili görüþlerimi paylaþacaðým... Gerek uluslararasý gerekse yerel kaynaklarý okuyup analiz etmeye kendini adamýþ biri olarak sizlere þunu ifade edebilirim. Tarihin en ciddi algý operasyonu ile karþý karþýyayýz. Ancak gerçekten ciddi bir salgýna da maruz kaldýk." 

 

****

BÝR KORONA OPERASYONU

Görüntünün olasý içeriði: yazý 

Sevgili Dostlar, bugün sizlerle Korona üzerinden yapýlan algý operasyonuyla ilgili görüþlerimi paylaþacaðým.

Her þeyden önce bize iki uç yaklaþým empoze edildi. Ýlk yaklaþým salgýný hafife alan ve doðrudan komplo teorileriyle Dünya'ya bakýp insanlarýn zihinlerine yön veren yaklaþým. Bu yaklaþýmýn özeti þu. Koronavirüs aslýnda abartýlýyor. Hiç kimsenin korona salgýnýndan öldüðü yok. Ölüm raporlarý genelde kalp krizi, zatürre olduðu halde kayýtlara istatistikleri þiþirmek için ölüm nedeni korona yazýyor diyen yaklaþým. Bu yaklaþýmla insanlarýn tedbir almalarý engellenmeye ve aþýrý güven duygusu verilerek sosyal ortamlarda hata yapýp bulaþmayý artýrma ve vatandaþlarýn Saðlýk sistemine olan güvenlerini sarsmak hedeflinyor.

Ýkinci yaklaþým ise virüs üzerine abartýlý yorumlar yapan, ayakkabýlarýn altýndan bile bulaþýr, eve sokak kýyafetlerinizle girmeyin, eldiven takýn, paraya dokunmayýn diyerek hepimizi temizlik hastasý yapan bilim kurulu üyelerini yönlendiren Dünya Saðlýk Örgütü yaklaþýmý. Bu yaklaþýmýn amacý ise hepimizde var olan ölüm korkusunu þiddetlendirmek ve felç edip iþimizden gücümüzden edip eve kapatmak, ekonomiyi sarsmak ve nihai olarak da ekonomiyi çökertip Devlet ile vatandaþý karþý karþýya getirmek.

Sevgili Dostlar, gerek uluslararasý gerekse yerel kaynaklarý okuyup analiz etmeye kendini adamýþ biri olarak sizlere þunu ifade edebilirim. Tarihin en ciddi algý operasyonu ile karþý karþýyayýz. Ancak gerçekten ciddi bir salgýna da maruz kaldýk. Bütün bunlar niye oldu diye merak ederseniz söyleyeyim. Kapitalizmi yöneten akýl bu yöntemle daha fazla insan sömüremeyeceðini anladý. Dijitalleþmeye rahatça geçebilmek ve olaný biteni anlayamayalým diye biyolojik savaþ yöntemiyle bizi evlere kapattýlar. Bunlarýn dýþýna çýkýp söylemek istediklerim var. Tüm bunlar daha önce de belirttiðim gibi 11 Eylül 2001'de Amerika'da ikiz kulelere saldýrý ile baþlayan Küresel Harbin farklý evrelerinden ibaret. Ýki kutup, Yeni Dünya Düzeninin patronu olmak için kýyasýya çarpýþýyor. Nizami veya gayrinizami savaþlara göre düþük maliyetli olduðu için savaþýn þiddeti Korona ile týrmandýrýldý.

Gelelim meselenin Türkiye'yi ilgilendiren kýsmýna. Malum adýna Gezi denilen ve amacý Devleti yýkmak olan kalkýþmanýn yýldönümünü yaþýyoruz. Bazý çevreler, yani Gladio örgütünün hücreleri ve emrindeki örgütler - PKK, DHKPC ve FETÖ - eski günlerin özlemiyle heyecanlandýlar. Amerika'da Küreselci ekibin baþlattýðý zenci bir vatandaþýn öldürülmesinin ayaklanmaya dönüþtürülmesiyle hayaller kurmaya baþladýlar. Son dönemlerde arkasýnda Gladio hücrelerinin olduðu ülkemizdeki polis ölümleriyle ayný kaos ortamýný Türkiye'de yayaybilmek için zemin yoklamaya baþladýlar. Ancak buradan Gladio hücrelerine, emirlerindeki darbe heveslisi þahýslara, darbeperver bazý dostlarýmýza sesleneyim. Hevesleriniz kursaklarýnýzda kalacak, zira 15 Temmuz'da size acýyýp canýnýzý az yakan aziz Milletimiz, Devletinin emrinde sizleri tarihin karanlýk dehlizlerine inþallah gömecek...Lütfen algý operasyonlarýnýn maðduru olmayýn. Aramýza fitne sokmayýn. Yapay ideolojilerin esiri olup birbirimize düþmeyelim. Ýkinci Ýstiklal Harbimizden hep birlikte kenetlenerek düzlüðe çýkabileceðimizi ve Doðu Akdeniz'de bulacaðýmýz doðal gaz kaynaðýyla dýþ borçlarýmýzý karþýlayabileceðimizin bilincinde olarak tek vücud olalým. Zafer inþallah bizimdir. Gazamýz mübarek olsun...

#korona #operasyon #DevletiÂli #kerimdevlet #darbeseverler #azizmillet #kýzýlelma #istiklalharbi

Murat ÞAÞZADE 

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.