BU KAFADAKÝ HDP'NÝN ARTIK TARÝHE KARIÞMA ZAMANI GELMÝÞTÝR

31 Aralýk 2020 16:45 / 2664 kez okundu!

 

 

"Silahlý þiddet yolunu seçmiþ ayrýlýkçý bir örgütün legal uzantýsý olan bir partiye, geçici olarak ve ancak örgütün silah býrakmasý için açýkça çalýþtýðý sürece göz yumulabilirdi. HDP bu þansýný hendeklere gömmüþtür. Artýk bir parti olarak anlamý kalmamýþtýr! Tarihe karýþmasýnýn zamaný geldi, geçiyor."

 

 

****

 

 

BU KAFADAKÝ HDP'NÝN ARTIK TARÝHE KARIÞMA ZAMANI GELMÝÞTÝR

 

Çözüm sürecinde PKK "silah býrakýyorum" dediðinde homurdanýp, iktidarý suçlamýþ olanlar; örgüt FETÖ iþbirlikçisi ve Ýsrail/USA kuklasý olarak yeniden silaha sarýlýp, kan dökmeye baþlayýnca, bu kez örgütle ittifak yaptýlar. Bu yüzden de PKK’nin vitrin partisi olan HDP’yi koruyup kolluyorlar.

Böylece hükümeti yýkmak için þeytanla bile iþ tutanlarýn PKK karþýtlýðýnýn da sahteliði anlaþýlmýþ oldu. Onlar, sadece Ak Parti ve RTE’ye karþýlar çünkü onlar #KategorikMuhalif tutumdalar, #MüzminMuhalefet’ler.

ETA’yý (Ýspanya’nýn PKK’si) kýnamamasý bile BATASUNA (Ýspanya’nýn HDP’si) için bir kapatýlma sebebi sayýlmýþ iken; PKK’yi býrakýn kýnamamayý, ona açýktan destek veren HDP’yi bile diriltmeye çalýþýyorlar.

“Demek ki onlar PKK’yi sadece savaþýrken görmek istiyorlarmýþ; bizim ise PKK’yi sadece silahlarý gömerken görmek istediðimiz gibi...” 😉

Zaten silahlý þiddet yolunu seçmiþ ayrýlýkçý bir örgütün legal uzantýsý olan bir partiye, geçici olarak ve ancak örgütün silah býrakmasý için açýkça çalýþtýðý sürece göz yumulabilirdi. HDP bu þansýný hendeklere gömmüþtür.

Artýk bir parti olarak anlamý kalmamýþtýr!

Tarihe karýþmasýnýn zamaný geldi, geçiyor.

Yerine gelenler, zamanýn ruhunu ve geçmiþ deneyimi dikkate almazlarsa onlar da ayný akibetle karþýlaþacaklardýr.

Her sefer ayný yanlýþý yapýp, her sefer iyi sonuçlar beklemek ise ancak kötücül hesaplar ya da politik dangalaklýkla açýklanabilir.

Yeni gelen yýlýn covid-19 virüsü ile birlikte böylesi politik dangalaklýklarý da silip süpürmesi en büyük dileðimizdir.

2021 onlarý süpürmez ise, zaten ülke içi ve dýþýnda bereket ki onlarý süpürenler var artýk.

Vesselam.

Ýlhami MISIRLIOÐLU

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.