Ferit Þahenk'ten Doðuþ Grubu çalýþanlarýna: Daha yapacak çok iþimiz var

09 Nisan 2018 13:28  

 

Ferit Þahenk'ten Doðuþ Grubu çalýþanlarýna: Daha yapacak çok iþimiz var

Doðuþ Grubu Yönetim Kurulu Baþkaný Ferit Þahenk, grup çalýþanlarýna yönelik bir mesaj yayýnladý.

Ýþte Þahenk'in mesajý:

"Deðerli çalýþma arkadaþlarým,

Bildiðiniz gibi 2018’i Doðuþ Grubunda deðiþim yýlý ilan ettik ve bu anlamda pek çok adým attýk, atmaya da devam ediyoruz.

Grup bünyesinde yaptýðýmýz verimlilik odaklý çalýþmalar ve organizasyonel deðiþiklikler uzun dönemli stratejilerimizin bir parçasýný oluþturmaktadýr.

Bu çerçevede son günlerde Grubumuzla ilgili çýkan haberlere iliþkin kamuoyuna yaptýðýmýz açýklamayý sizlerle de paylaþmak istiyorum.

“Türkiye'de deðiþimin öncüleri arasýnda yer alan Doðuþ Grubu, sahip olduðu geniþ hizmet, bilgi ve iþ birliði aðýný hedeflerine ulaþmak için en etkin þekilde kullanmakta ve Türkiye'ye yatýrým yapmayý en birinci önceliði olarak görmektedir.

Deðiþen dünya dinamiklerine uyum süreçleri kapsamýnda doðal olarak tüm paydaþlarýmýz ile sürekli iletiþim içerisindeyiz. Bu baðlamda bankalarla olan çalýþmalarýmýz bugüne kadar olduðu gibi normal seyrinde devam etmekte, proje finansman ve sendikasyon kredileri alma ve kapatma faaliyetlerimiz de sürmektedir.

Doðuþ Grubu'nun yeni vizyonu; Türkiye'nin bir dünya markasý olma yolundaki gayretleri ve çalýþmalarý ile paralel þekilde devam edecektir.”

Son 12 yýlda %80’i ülkemize olmak üzere toplam 8.6 milyar dolar yatýrým yaptýk, ayrýca 400 milyon dolar sosyal sorumluluk katkýsý saðladýk. Tüm bu yatýrým ve çalýþmalarýmýza büyük bir þevkle devam edeceðiz.

Bu baþarýnýn mimarý, Grubumuzun en deðerli varlýðý olan insan kaynaðýmýz, yani sizlersiniz. Siz deðerli çalýþma arkadaþlarýmdan beklentim; iþlerimize odaklanmamýz, her zaman olduðu gibi ülke ekonomisine katký yaratmaya devam etmemizdir.

Daha yapacak çok iþimiz var,
 
Sevgi ve selamlarýmla,"

Ferit F. Þahenk

ntv.com.tr

 

Son Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018 18:38

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaþ
0