Fenerbahçe Beþiktaþ maçýnda kaos! Þenol Güneþ hastaneye kaldýrýldý

19 Nisan 2018 23:19  

 

Fenerbahçe Beþiktaþ maçýnda kaos! Þenol Güneþ hastaneye kaldýrýldý

Ziraat Türkiye Kupasý'nýn 57. dakikasýnda saha karýþtý. Beþiktaþ'ýn yedek kalecisi Tolga Zengin taraftarlarla tartýþtý. Bu sýrada Þenol Güneþ'in kafasýna bir cisim geldi. Güneþ baþýný tuttu. Beþiktaþ takýmý koridora girdi. Mete Kalkavan'ýn verdiði karar sonucunda maç tatil edildi.

Kadýköy’de saha Þenol Güneþ’in baþýna isabet eden yabancý madde sonrasý bir anda karýþtý. Güneþ bir anda yere kapaklanýrken Beþiktaþ kenar yönetimi çileden çýktý. Futbolculardan Mustafa Pektemek ise olayýn ardýndan çok kýzdý ve tribünden aþaðýya inmesini isteyerek sahaya çaðýrdý.

 

18-04/19/23.jpg

Aykut Kocaman da Beþiktaþ yedek kulübesine giderek durumu yatýþtýrmaya çalýþtý.

O sýrada olaylar bir anda sahanýn tünel çýkýþýma sýçradý. Yabancý maddeyi atan taraftar tribünden aþaðýya indirilirken Mustafa Pektemek bir anda oraya koþup yumruklar savurmaya baþladý.

Ýki takým kenar yönetimi ve futbolcular da olaylara dahil olunca yaþananlar sonrasý hakem, ekibini alýp içeriye girdi.

18-04/19/22.jpg

 

GÜNEÞ MAÇA ÇIKMAYACAÐINI SÖYLEDÝ

Beþiktaþ Teknik Direktörü Þenol Güneþ, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düþtü. Tecrübeli teknik adam annesine küfredildiðini ve maça çýkmayacaðýný söyledi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜYOR!

18-04/19/screenshot_2.jpg

Beþiktaþ Teknik Direktörü Þenol Güneþ'in kafasýna gelen cisimlerden dolayý 5 dikiþi atýldý. A Spor'un haberine göre Güneþi tedavi için hastaneye götürülüyor.

KALKAVAN ÝPTAL EDECEÐÝNÝ SÖYLEDÝ

18-04/19/screenshot_3.jpg

Mete Kalkavan içeri girerek yetkililerle konuþtu. Tribünler nler. Küfür ettiðini Beþiktaþ’ýn korner kullandýrýlmadýðýný belirtti. Maçý iptal edeceðini söyledi.

karar.com

Son Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018 19:40

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaþ
0