Haramileri yıkacağız’

21 Mayıs 2011 15:00  

 

Haramileri yıkacağız’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, Ödemiş’te seçmenlerle buluştu, destek istedi.

ÖDEMİŞ DHA- İZMİR Milliyet

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Bozdağ Belediye Başkanı Mehmet Keskin ve İlçe Başkanı Emin Öztürk ile birlikte esnafı ziyaret eden Yüksel, “9 yıllık iktidarları süresince esnafı, çiftçiyi ezdiler. Çiftçimiz AKP döneminde çığ gibi büyüyen sorunlar yüzünden kentlere göç etmek zorunda kaldı. Yoksulluk arttı. Bunlar yoksulluğu bitirmek istemiyor. Miladı dolmuş makarnalar dağıtarak, yoksul insanlarımızı kullanmaya çalışıyor” diye konuştu.

Bakan Akdağ’a yüklendi

Engelli vatandaşların sorunlarını da dinleyen Yüksel, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın görme engelli bir vatandaşla yaşadığı polemikle ilgili olarak ise, “Görme engelli birine iş vermeniz bir lütuf değildir. Bireyin vatandaşlık hakkıdır” yorumunda bulundu.

‘Biz iktidara hazırız’

CHP’nin Ödemiş’teki Merkez Seçim Bürosu’nu da ziyaret eden Yüksel, “Biz iktidara hazırız. Bu haramilerin iktidarını 12 Haziran’da yıkacağız” dedi.

‘Kapatılan belediyeler yeniden hizmet verecek’

CHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdal Aksünger, Seferihisar’ın Ürkmez, Doğanlar ve Payamlı mahallelerinde halkın sorunlarını dinledi, destek sözü verdi. Aksünger, “AKP döneminde lağvedilen belediyeler yüzünden vatandaşımızın işleri aksamış ve zor duruma düşürülmüştür. Kaldırılan belediyelerin tekrar belediye olarak kurulmasını sağlayacağız. Bu, zaten partimizin vaatleri arasında var” dedi. CHP’li Aksünger, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yaptığı çalışmaları da övdü ve Türkiye’ye örnek belediye başkanı olduğunu söyledi

Milliyet

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0