GERÇEK DEMOKRASÝ MÝ MAFYATÝK DÜZENE DÖNÜÞ MÜ?

12 Mayýs 2023 15:00 / 164 kez okundu!

 

 

"Bu seçim gerçekten demokrasi isteyenlerle, cici kavramlarýn arkasýna saklanarak mafyatik düzeni kurup halkýn canýna okumak isteyenler arasýnda olacak. Ve inanýyorum ki hak galebe çalacak."

 

 

***

GERÇEK DEMOKRASÝ MÝ MAFYATÝK DÜZENE DÖNÜÞ MÜ?

Hak, Hukuk ve Adalet derken kastettiklerinin Þantaj, Montaj ve Tehdit olduðunu, ülkesinin siyasi tarihini bilenler öngörüyordu. Ýlk defa yaptýklarý bir þey deðil. AK Parti'ye gelince efelenenler nerede? Adaleti dillerinden düþürmeyenler nerede? 

Ülkede bu tarz "siyaset" biçimini nasýl kabul ediyorsunuz? Bu tarz siyaseti kabullenmek, buna yenik düþmek öyle herhangi bir politikayý beðenip beðenmemeye benzemez. Zaten muhalefette bile bu yolu seçen, iktidarda ne yapar bir düþünün.

Ýstediðim politikayý eleþtirebilirim. Bu para politikasý olur, mali olur, sosyal ve siyasi politikalar olur. Ama bu zemini kaybedersek yani mafyatik yöntemlere teslim olursak orda eleþtirebileceðiniz bir hükümetiniz bile olmaz. Hani hep yansýtma yaptýklarý gibi "Özgürlük yok, korkuyoruz!" gibi ifadeleri gerçek olur. Ha onlar için sorun deðil. Yine olan Kürtlere, Ýslami kesime, mültecilere olur.

Bu seçim gerçekten demokrasi isteyenlerle, cici kavramlarýn arkasýna saklanarak mafyatik düzeni kurup halkýn canýna okumak isteyenler arasýnda olacak. Ve inanýyorum ki hak galebe çalacak.

Güldalý COÞKUN

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.