İKİ PROBLEM VE BİR ÖNERİ

02 Haziran 2023 18:41 / 199 kez okundu!

 

 

"Bazı muhalif seçmenlerin ve onları temsil eden medya gruplarının karşı tarafın seçmenine bidon kafalı, koyun, salak muamelesi yapmasını, sosyal medya ortamlarında devamlı dalga geçmelerini hiç doğru bulmuyorum. Bir de Sedat Peker ve Muhammed Yakut denen mafya adamlarının açıklamalarının peşine, kaset montaj siyasetine takılmak..."

 

***

İKİ PROBLEM VE BİR ÖNERİ

Bazı muhalif seçmenlerin ve onları temsil eden medya gruplarının karşı tarafın seçmenine bidon kafalı, koyun, salak muamelesi yapmasını, sosyal medya ortamlarında devamlı dalga geçmelerini hiç doğru bulmuyorum.

Dilimizde tüy bitti ama 15-20 yıldır bu çizgiyi aşamadılar. Bu seçimi kaybettiren ana unsurun bu nefret söylemleri olduğunu düşünüyorum.

İkinci büyük problem Sedat Peker ve Muhammed Yakut denen mafya adamlarının açıklamalarının peşine, kaset montaj siyasetine takılmaktır. Millet ittifakının kurmaya çalıştığı hoşgörü, hak, hukuk, adelet iklimine aykırı tavırlar olmuştur bunlar. Ve aynı zamanda yobazlıktır.

Artık kabul edelim muhalefetin bundan sonraki en önemli stratejisi kendi içindeki yobazlığı giderecek ciddi eğitim programlarını devreye alması olmalı.

İktidarın trollerinin yobazlığı yetiyor, muhalefetin yarışacağı alan bu alan değil.

Merak edenlere söyleyelim: Eleştirel Düşünce, DEI, bilinçsiz önyargı ve mikro saldırganlık eğitimleri.

Volkan ABUR

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.