HATAY`DA 1 (BİR) OY HAYAT DEMEK

29 Mart 2024 14:34 / 183 kez okundu!

 

 

"Dünyanın hiç bir yerinde 1 (bir) oy Hatay`da olduğu kadar kıymetli değildir. Bugün Hatay`da 1 (bir), HAYAT demek. Bir hayalet şehre dönmüş, alt ve üst yapısı sıfırlanmış, eğitimi, ticareti, sağlığı bitmiş, onbinlerce insanın hala evsiz, 215 bin 310 kişinin hala konteynerlerde yaşadığı Hatay, şimdi hiç CHP basiretsizliğine, sululuğuna teslim edilecek gibi değil."

 

***

Dünyanın hiç bir yerinde 1 (bir) oy Hatay`da olduğu kadar kıymetli değildir. Bugün Hatay`da 1 (bir), HAYAT demek.

HATAY`DA 1 (BİR) OY HAYAT DEMEK

Hatay`ın ayağa kalkması, hayatın yeniden boy vermesi, yeniden yaşanır hale getirilmesi normal belediyecilik tarzı ve alışıldık belediye başkanlarıyla altından kalkılabilecek bir durum değil. Burada partizanlıkla kaybedilecek tek 1 dakika bile yok.

Bir hayalet şehre dönmüş, alt ve üst yapısı sıfırlanmış, eğitimi, ticareti, sağlığı bitmiş, onbinlerce insanın hala evsiz, 215 bin 310 kişinin hala konteynerlerde yaşadığı Hatay şimdi hiç CHP basiretsizliğine, sululuğuna teslim edilecek gibi değil.

Zaten tam bu basiretsizlikten, sorumsuzluktandır ki bugün itibarıyla afetin yaralarını sarma hususunda yol almakta zorlanılan yer Hatay maalesef.

Hataylı vatandaşlar bu seçimde yalnızca kendileri için, çocukları için, şehirlerinin bir an önce yeniden yaşanır hale dönmesi için belediyeleri merkezi idareyle uyum içerisinde çalışacak liyakat, ehliyet sahibi arkadaşlara teslim etmeliler.

Kardeşler,
Devasa bir bünyenin uzuvlarıyız biz.
Elbette bazı konularda farklı düşünmemiz normal, büyük bedenin tabiatında var bunlar. Fakat yeniden yaşanır bir şehir, capcanlı ticaret hayatı, takır takır işleyen okullar, hastaneler, parklar, aydınlık pırıl pırıl caddeler sizin de hakkınız, çocuklarınızın hakkı.

Hatay`da hayat`a bir şans verin.🤲

Mehmet ÇEK

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.