İZMİR’DE BÜYÜK PANEL 5 EYLÜL'DE

28 Ağustos 2010 03:51  

 

İZMİR’DE BÜYÜK PANEL 5 EYLÜL'DE

Referandum günü olan 12 Eylül yaklaşırken, "Yetmez ama EVET!" kampanyası aktivistleri etkinliklerini hızlandırdı; kampanya kapsamında 5 Eylül’de Tepekule Kongre Merkezi’nde büyük bir panel düzenleniyor. Panel’de Lale Mansur, Baskın Oran, Roni Margulies, Nabi Yağcı, Ferhat Kentel, Osman Can, Abdurrahman Dilipak konuşmacı olacaklar. Aktivistler ayrıca dün Bornova Metro çıkışında masa açarak 26 madde değişikliğini halka anlattılar.

Dün üç saat süreyle Bornova Metro girişinde masa açan aktivistler, hemen herkesin merak ettiği konu olan 26 madde değişikliğini halka anlattılar. Bornova'lılardan yoğun ilgi gören masaya, çevredeki küçük esnaf da destek verdi.

28 Ağustos'da Akhisar'da, 3 Eylül'de Tire'de toplantılar düzenleyecek olan "Yetmez ama EVET!" aktivistleri, 5 Eylül'de İzmir Tepekule Kongre Merkezinde büyük bir panel düzenleyecek. Lale Mansur, Baskın Oran, Roni Margulies, Nabi Yağcı, Ferhat Kentel, Osman Can, Abdurrahman Dilipak konuşmacı olarak katılacağı forum için, aktivistleri önümüzdeki hafta sıkı bir çalışma temposu bekliyor.


Sinan Canbay

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0