FİLİSTİNLİLER KATLEDİLMİYOR MU?

30 Mart 2018 20:54 / 1042 kez okundu!

 

 

İsrail Filistinlileri gerçek mermiler ve keskin nişancıları eliyle keklik gibi avlıyor. Son iki günde öldürülen Filistinli sayısı 12. Yaralı sayısı bine yakın.

 

******

 

 

FİLİSTİNLİLER KATLEDİLMİYOR MU?

 

İsrail Filistinlileri gerçek mermiler ve keskin nişancıları eliyle keklik gibi avlıyor. Son iki günde öldürülen Filistinli sayısı 12. Yaralı sayısı bine yakın.

 

Sınıra yürüyeni vuruyorlar. Bu yürüyenlerin elinde silah yok; onları silahla donatacak Amerika gibi bir hamiye sahip değiller. Canlı bomba da değiller. Betonla tahkim edilmiş tüneller kazmamışlar. İsrail'in bırakın kentlerini köylerini, sınıra yakın bölgelerini bile bombalarla tuzaklamamışlar. Sadece 'Toprak Günü' nedeniyle İsrail işgalini protesto için sınıra yürüyorlar.

 

Dikkat edin; biber gazı sıkmıyor, sahici kurşun sıkıyor. Batıdan çıt yok. Üç maymun. Görmüyor, duymuyor, işitmiyor. Aslında umursamıyor. Ölenler Filistinli 'halk' değil. Medeniyetten nasibini almamış 'vahşi ve ilkel' Müslüman. Gazzeli 'terörist'. Ama silahlarını yanlarına almayı unutmuşlar. Buna rağmen 'öldürülebilirler'. Nesli tükenmek üzere olan doğa varlıkları kadar bile değerleri yok. Bunların nesli tükenebilir. Hatta tükenmelidir ki, İsrail'in işgal ettiği topraklar üzerinde hak iddia edecek kimse kalmasın.

 

PKK, İsrail'in müttefikidir. Filistin'in değil. Bu nedenle kendisi ile Filistinliler arasında paralellik kurmaz. PKK, batının Ortadoğu'daki seküler ve 'sevimli' evladıdır. Filistinliler öyle değil. Onlar Müslüman ve 'cihatçı'. Katledilmeleri 'vacip'.

 

İşin ilginci bizdeki İslam karşıtlarının da bakış açısı budur. O yüzden İsrail'in Filistinli katliamlarını görmezden gelirler. Bunların tıfılları lokum standı falan devirir. Ağababaları ise ÖSO'yu 'El Kaide' artığı' olarak görür. Aslında tüm Müslüman camiasına böyle bakarlar.

 

Siz onların hiç Müslüman katliamı lanetlediğini, Müslümanların mezalime uğradığından bahsettiğini duydunuz mu? Çünkü bunlar da batının sevimli seküler çocuğu...

 

Firuz TÜRKER

30.03.2018

 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.