Aksünger; Anayasa Değişikliği 2. Tur Görüşmelerini vatandaşın CHP TV'den izlemesi çağrısında bulundu

18 Ocak 2017 20:06  

 

Aksünger; Anayasa Değişikliği 2. Tur Görüşmelerini vatandaşın CHP TV'den izlemesi çağrısında bulundu

CHP İzmir Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger; Anayasa Değişikliği 2. Tur Görüşmelerini vatandaşın CHP TV’den izlemesi çağrısında bulundu.

CHP İzmir Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Anayasa Değişikliği 2 Tur Görüşmeleri'ne CHP TV yayınlarında TBMM Genel Kurulu'ndan yayın yapan milletvekillerinin görüntüleri, canlı röportajlar ve TBMM TV'de olmayan detaylara yer verildiğini, bu yayınların halkın tümüne ulaşması, planlanan Anayasa değişikliğinin anlaşılması açısından çok önemli olduğunu belirtti. Halka “Lütfen yayınlarımızı izleyin, paylaşarak daha fazla vatandaşımızın bilgi sahibi olması için destek olun” çağrısında bulundu.

Aksünger’in yaptığı çağrı şöyle: “Rejim değişikliği hedefleyen Anayasa değişikliğinde ikinci tur görüşmeleri bugün TBMM'de başlıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, halkın görüşmeleri eksiksiz olarak takip etmesi için TBMM görüşmelerini CHP Web TV, Facebook, YouTube, Periscope ve Twitter'da canlı olarak yayımlamaya devam ediyoruz. CHP TV yayınlarında TBMM Genel Kurulu'ndan yayın yapan milletvekillerimizin görüntüleri, canlı röportajlar ve TBMM TV'de göremediğimiz detaylara yer veriyoruz.

Bu yayınların halkın tümüne ulaşması, planlanan Anayasa değişikliğinin anlaşılması açısından çok önemlidir. Lütfen yayınlarımızı izleyin, paylaşarak daha fazla vatandaşımızın bilgi sahibi olması için destek olun.”

izmirizmir.net

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017 21:45

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0