Küçük Millet Meclisleri toplantıları - Erol Katırcıoğlu

16 Şubat 2013 12:21  

 

Küçük Millet Meclisleri toplantıları - Erol Katırcıoğlu

Son olarak Kürt sorununun çözümü yönünde önemli adımların atıldığı bugünlerde, bu adımı destekleyen önemli bir organizasyonu yapmaya çalışan küçük Millet Meclislerinin sözcüsü Şanar Yurdatapan’dandan söz edeceğim. Sevgili Şanar şöyle diyor: “Ekteki duyuruyu 12 şubat günü medyada haber ajansları dâhil 500’e yakın adrese gönderdik. Hiç ama hiç bir tepki yok, güncel deyimiyle TIK YOK.”

Şanar’ın sözünü ettiği duyuruda ise gerçekten önemli üç olaydan söz ediliyor.

• 1 mart cuma günü, İzmir kMM toplantısına Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir’i davet ediyorlar, ev sahipliğini de İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yapacak.

• 2 mart cumartesi günü Diyarbakır kMM’si de İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu davet ediyor. Ev sahipliğini de bu kez Baydemir yapacak.

• Son olarak da 3 mart pazar günü İstanbul küçük Millet Meclisi de Baydemir’i davet ediyor ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da ev sahipliğini üstlenecek.

Bugünlerde böyle bir işi yapanların nasıl oluyor da sesleri duyulmuyor anlamak zor.

Kısacası bu ülkede son yıllarda iyi işler yapıldı. Ama biliniz ki hâlâ “sesleri olmayanların seslerini” duyabiliyor değiliz. Asıl siyaset de burada. Onların da seslerinin duyulabildiği bir toplum yaratmak.

Zor olsa da...


erolkatircioglu@gmail.com

Taraf

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0