Siyasi partilerin ve adayların seçim beyannameleri adayların kendi ağzından 10 Nisan'da İzmir kMM'de

09 Nisan 2015 01:03  

 

Siyasi partilerin ve adayların seçim beyannameleri adayların kendi ağzından 10 Nisan'da İzmir kMM'de

İzmir küçük Millet Meclisi'nde 10 Nisan’da adaylarla siyasi partilerin seçim beyannameleri, temsil; yaklaşan seçimlerde güvenlik ve şeffaflık konuşuluyor. Gazeteci Yazar Pervin Mısırlıoğlu E. kolaylaştırıcılığında yapılacak toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Nesrin Ulema, CHP İzmir Milletvekili Adayları Aytun Çıray ve Ali Engin katılacaklar. 2 partinin diğer adaylarından haber bekleniyor, HDP adaylarının ise aynı tarihte toplantıları var, yetişebilirlerse katılacaklar

Seçimlere az bir süre kala Türkiye küçük Millet Meclisleri her ayın ilk Cuma günü yaptıkları toplantıların tarihlerini değiştirdi. TkMM’nin İzmir ayağı İkMM, kalan 3 toplantının ilkini 10 Nisan, diğer 2 toplantıyı ise Mayıs ayında (8 ve 29 Mayıs) gerçekleştirecek. Gazeteci Yazar Pervin Mısırlıoğlu E. kolaylaştırıcılığında yapılacak ilk toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Nesrin Ulema, CHP İzmir Milletvekili Adayları Aytun Çıray ve Ali Engin katılacaklar. 2 partinin diğer adaylarından haber beklendiği, HDP İzmir adaylarının ise aynı tarihte Ankara’da toplantıları olduğu, yetişebilirlerse katılacakları bildirildi.

Toplantının genel gündeminde “Siyasi partilerin seçim beyannameleri, temsil; yaklaşan seçimlerde güvenlik ve şeffaflık”, yerel gündeminde ise “İzmir’de Genel Seçim atmosferi ve İkMM’nin 10 İstek Çalışması” ele alınacak. TkMM’lerin seçimler öncesi gelenek haline gelen 10 İstek çalışması, 7 Haziran seçimleri için de gerçekleştiriliyor. Bu nedenle katılımcılardan (STK) beklenen 10 İstekler yazılı olarak toplanırken, bir yandan da ilk toplantıda siyasetle tartışmaya açılmış olacak. Katılımcılar, isteklerini internetten http://tkmm.net/?s=onistek bağlantısını tıklayarak da iletebiliyorlar.

 

İzmir kMM Nisan 2015 toplantısı:

Genel konu: Siyasi partilerin seçim beyannameleri, temsil; yaklaşan seçimlerde güvenlik ve şeffaflık

Yerel konu: İzmir’de Genel Seçim atmosferi ve İkMM’nin 10 İstek Çalışması

Tarih ve saat: 10 Nisan 2015, Cuma, 14.00-17.00 

Yer: Türkan Saylan Kültür Merkezi , Benal Nevzat Salonu, Kat: 7 - Alsancak/İzmir

 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0