Yeşil Politika Okulu başlıyor...

27 Eylül 2013 12:16  

 

Yeşil Politika Okulu başlıyor...

Eğitmenleri arasında Bekir Ağırdır, Burcu Arık, Cengiz Aktar, Güneşin Aydemir, Mehmet Tarhan, Mesut Yeğen, Mithat Sancar, Nil Mutluer, Yasemin Öz'ün de bulunduğu Yeşil Politika Okulu Online Eğitim Programı, Yeşil Düşünce Derneği ve Avrupa Yeşil Vakfı işbirliğiyle yakında yeni katılımcılarıyla buluşacak



Yeşil Politika Okulu Online Eğitim Programı, Yeşil Düşünce Derneği ve Avrupa Yeşil Vakfı işbirliğiyle yakında yeni katılımcılarıyla buluşacak.

Tüm Türkiye'den katılımcıları ağırlayacak program, 2 Kasım-29 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek ve başvurular 7 Ekim Pazartesi günü sona erecek.

Eğitmenleri arasında Bekir Ağırdır, Burcu Arık, Cengiz Aktar, Güneşin Aydemir, Mehmet Tarhan, Mesut Yeğen, Mithat Sancar, Nil Mutluer, Yasemin Öz'ün de bulunduğu programda, yeşil düşüncenin ilkeleri doğrultusunda, yerel ekolojik mücadeleler, barış hareketi, enerji ve gıda politikaları, feminist ve LGBTI hareketleri gibi pek çok konu ele alınacak. Program, yeşil politikanın teorik, tarihi ve pratik temellerinin tartışıldığı ve katılımcıların bu yönde bilgi, yeti ve tutumlarını geliştirecek bir alan oluşturmayı amaçlıyor.

Online dersler ve materyaller üzerinden 8 hafta sürecek programda, dönemin ilk ve son dersleri sınıf dersi olarak uygulanacak. Program sırasında teorik anlatımların yanı sıra katılımcıların aktif olarak yer almasını ve karşılıklı öğrenmeyi sağlayacak yöntemler kullanılıyor.

İstanbul içinden olacak katılımcılar için ikinci bir program Şubat ayında başlayacak.

Başvurular için son tarih: 7 Ekim 2013

Programın detayları ve başvuru formuna (https://docs.google.com/forms/d/1GAok24S2X72zVQc3x2U27s1Tw7JDeRBWdZQXPfm5lAA/viewform) websitesinden erişebilirsiniz.

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0