ZEYTÝN sadece zeytin deðildir!

22 Ocak 2018 18:31 / 1551 kez okundu!

 

 

Her þeyin baþý #ZEYTÝN sadece zeytin deðildir! Çünkü Nuh'un Gemisi'ne "kara göründü!" müjdesini getiren o güvercin gagasýnda zeytin dalý taþýyordu. Tufaný sona erdirmek için hala vakit var.

Yeter ki zeytine inan! Barýþ için bir zeytin dalý yeter!

Bugün #ZeytindalýHarekatý na karþý duranlar; PKK’nin Hendek rezaletine, canlý bomba ihanetine ve “Suriye’de devlet ihtimali” elma þekerine kanarak, barýþ sürecini torpillemesine de ayný iþtahla karþý çýkabilselerdi; þu an Türkiye de, bölge de baþka bir noktadaydý!

Dünyada hiç bir ülke, kendisiyle düþman, kendisine karþý silahlý mücadele veren bir devletin sýnýrýnda oluþmasýna izin vermez.

Gerçekten barýþ isteyenler; PKK/PYD'ye, Türkiye'ye karþý silahlý mücadeleden vaz geçtiklerini açýklamasý için baský yapmalýdýr.

Türkiye'nin, kendisiyle barýþ içinde yaþayan Irak Kürdistaný'yla dostluk ve iþbirliði içinde olabilmesi ve PKK'nin silah býrakacaðýný söylediði dönemlerde Türkiye'nin PYD ve liderine gösterdiði olumlu tavýr; Türkiye'nin Kürtlere deðil, kendisiyle savaþanlara karþý olduðunun açýk örneðidir.

#ZeytindalýHarekatý'nýn Türkiye'ye karþý silahlý mücadelede ýsrar eden PKK için çelik lokma; Afrin'de yaþayan Arap, Kürt, Türkmen kardeþlerimiz için ise sahici barýþ mesajý olmasý için herkese görev düþüyor.

Yeter ki zeytine inan! Barýþ için bir zeytin dalý yeter!

 

Ýlhami MISIRLIOÐLU

22.01.2018

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018 13:44

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.