KÖPRÜDEN ÖNCEKÝ SON ÇIKIÞTAYIZ, ESKÝ YOLDAÞLARIMIN DÝKKATÝNE!

07 Mayýs 2023 16:34 / 391 kez okundu!

 

 

"Savunma sanayii, uzay, saðlýk alanýndaki tüm dünyanýn kabul ettiði muhteþem atýlýmlara sahip çýkarak mý yoksa bir zamanlarýn gizli dergisi ATILIM üstüne avcý hikayeleri anlatmaya devam ederek mi halka ulaþacaðýz? Elbette "halka ulaþmak" gibi bir amaç hala kaldýysa ortada 😞"

"Torunlarýný yeniden IMF'nin kölesi yapmaya çalýþtýklarýný göremiyorlar. Ülke tarihimizde IMF'yi ilk kez kapý dýþarý eden kiþiyi "baþ düþman" ilan edenler; geçmiþteki "Yanlýþ Solculuk" yýllarýmýzýn içindeki son iyilik kýrýntýlarýný da heba ediyorlar."

 

***

KÖPRÜDEN ÖNCEKÝ SON ÇIKIÞTAYIZ, ESKÝ YOLDAÞLARIMIN DÝKKATÝNE!

Ülke tarihimizin en önemli seçimine bir hafta kaldý.

Ekmelettin'e týpýþ týpýþ oy vermeye zorlanmayý içlerine sindirenler; "gel bakalým Muharrem"ciler; þimdi de Türkiye tarihinin EN Amerikancý, EN ezik batýcý, EN FETO'cu, EN PKK'cý, EN dolapçý, EN kaosçu, EN teslimiyetçi 7'li MAÞA'sýna oy vermek için kendilerini ve çevrelerini ikna etmeye çabalýyor ve "bir hafta daha gözlerini kapa" sonra da gevþeklerden gevþek seç ve fazla da düþünme, BAS GEÇ diyorlar. 

Ne için? 

"Yeter ki Erdoðan gitsin!" diye... 

Ne acýklý bir düþüþ 😞 

Özellikle eski yoldaþlarýmýn bir kýsmý için... 

Ne Baðýmsýz Türkiye, ne Kahrolsun Emperyalizm umurlarýnda... 

20 yýlda Anadolu insanýnda oluþan özgüveni, bunu onlara vereni görmezden geliyorlar, hatta doðrudan bu özgüvene saldýranlarý desteklemek anlamýna gelecek oy verme hedeflerini havada uçuruyorlar. 

Torunlarýný yeniden IMF'nin kölesi yapmaya çalýþtýklarýný göremiyorlar. Ülke tarihimizde IMF'yi ilk kez kapý dýþarý eden kiþiyi "baþ düþman" ilan edenler; geçmiþteki "Yanlýþ Solculuk" yýllarýmýzýn içindeki son iyilik kýrýntýlarýný da heba ediyorlar. 

14 Mayýs 2023, ileride tarihçilerin çok sýk deðineceði bir dönemeç olacak. 

Olacak da, bizim bu tarihteki yerimiz ne olacak? 

Plastik leðenlerde kaðýttan kayýk yüzdürmeye çalýþanlardan mý yana olacaðýz yoksa 3. Dünya savaþý çýðlýklarýnýn ortasýnda dünyanýn ilk SÝHA gemisini üretip, bizim güvenliðimiz için Mavi Vatan'ýn kýyýsýna demir atanlardan yana mý? 

NATO'nun yönettiði ülke mi olacaðýz, NATO'ya ayar veren mi?

IMF'ye borç veren mi olacaðýz, ülkeyi yeniden bond çantalý IMF memurlarýnýn ceberrut haydutluðuna teslim eden mi?

"Libya'da ne iþimiz var?"cý mý olacaðýz yoksa Mavi Vatan için Libya ile tarihimizin en önemli anlaþmasýný imza atýp "Ýlk hedefimiz Akdeniz" demeyi sürdüreceklere mi destek vereceðiz?

30 yýllýk Karabað sorununu, muhteþem Bayraktar desteðiyle 44 günde çözen Azerbaycan'ýn yanýnda durmaya devam mý yoksa "maalesef Türkiye Azerbaycan'a yardým ediyor" diyen ezik batýcý Ünal Çeviközlü '7'li MAÞA'ya teslim olmak mý? 

Tüm Anadoluyu að gibi saran dev otoyollara, bizi yeni Ýpek Yollarýna baðlayan Havaalanlarýna, köprülere, tünellere, yüksek hýzlý trenlere burun kývýranlardan mý olacaðýz, yoksa tarihimizde yapýlan her yeniliðe, her büyük yatýrýma karþý çýkmýþ olanlarýn yanýnda mý duracaðýz?

Halkýn dini inançlarýyla alay edenlerden, içki içmeyi en modern eylem olarak görenlerden mi olacaðýz, yoksa kimsenin yaþam tarzýný ötekine dayatmayan bir sistemi isteyenlerden mi?

Ülkemizde ilk nükleer santral kuran, muhteþem barajlarý hizmete açan, güneþ ve rüzgar enerjisinde, petrol ve doðal gazda dev atýlýmlar yapan, memleketimizi hem finans hem enerjide merkez ülkelerden biri yapmaya çalýþanlardan mý yana olacaðýz, yoksa tarihimizdeki en kötü geleneðe sarýlýp burun kývýrýcýlardan mý olacaðýz?

Uzun zamandýr dünyada süren uluslarüstü çekiþmenin derinindeki ana neden konusunu es geçenlerden mi olacaðýz, yoksa onun çözümünde söz sahibi mi olacaðýz? Küresel rezerv paranýn ne olacaðý, patronunun kim olacaðýnýn kavgasý verilirken, dolarýn tahtý sallanýrken sen kimin yanýnda olacaksýn? USA'nýn mý yoksa yerel para birimleriyle ticaretten yana olanlarýn mý? Türkiye'nin yanýnda olmak isteyen kiþi, Amerikancý, IMFci ittifaký nasýl destekler?

Savunma sanayii, uzay, saðlýk alanýndaki tüm dünyanýn kabul ettiði muhteþem atýlýmlara sahip çýkarak mý yoksa bir zamanlarýn gizli dergisi ATILIM üstüne avcý hikayeleri anlatmaya devam ederek mi halka ulaþacaðýz? Elbette "halka ulaþmak" gibi bir amaç hala kaldýysa ortada 😞
 
Karar sizin...

Ýlhami MISIRLIOÐLU

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mayýs 2023 10:20

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.