ÝKÝ AYÞENUR

24 Kasým 2022 14:06 / 433 kez okundu!

 

 

Birincisi Ayþenur ALKAN; '21 yaþýndaki öðretmen Ayþenur Alkan, Gaziantep Karkamýþ ilçesine YPG/PKK'lý teröristlerce düzenlenen roketli saldýrýda þehit oldu. Ýkincisi Ayþenur ARSLAN; 'PKK'nýn roket saldýrýsýna iliþkin deðerlendirmelerde bulunan Halk TV sunucusu Ayþenur Arslan, saldýrýya iliþkin skandal ifadeler kullandý.

 

****

 

ÝKÝ AYÞENUR

 

 

Birincisi Ayþenur ALKAN; '21 yaþýndaki öðretmen Ayþenur Alkan, Gaziantep Karkamýþ ilçesine YPG/PKK'lý teröristlerce düzenlenen roketli saldýrýda þehit oldu. Genç öðretmenin, saldýrý esnasýnda öðrencileri sýðýnaða götürerek olasý bir faciayý önlediði ortaya çýktý. Anne Hayriye Alkan, "Ben çocuðumu yoksullukla büyüttüm, okuttum. Ne zorluklarla okudu. Hayalleri vardý, çalýþýp kazanýp yoksullara yardým etmeyi çok istiyordu" diye konuþtu.

Okulun koridorlarýný kontrol eden Alkan'ýn öðretmenler odasýna baktýðý esnada okul bahçesine düþen roketten saçýlan þarapnel parçalarý ile hayatýný kaybettiði ortaya çýktý'.

Ýkincisi Ayþenur ARSLAN; 'PKK'nýn roket saldýrýsýna iliþkin deðerlendirmelerde bulunan Halk TV sunucusu Ayþenur Arslan, saldýrýya iliþkin skandal ifadeler kullandý. Terör örgütü PKK'nýn bu saldýrýyý Pençe Kýlýç Hareketý'na misilleme olarak gerçekleþtirdiðini söyleyen Arslan, "Durduk yerde böyle bir saldýrý beklenmezdi" ifadesini kullandý'.

Bu Ayþenur daha önce de bu tür saldýrýlarýn 'AK Parti'nin iþine yaradýðýný' söylemiþ, PKK tarafýndan deðil de devlet tarafýndan yapýldýðýný ima etmiþti.

Ayný Ayþenur, iki sene önce de 'ben silahlý mücadeleye baþlayalým demiyorum ama...' diye baþlayarak 'gericiliðe, faþizme, her türlü çaðdýþý ideolojiye karþý silahlý ya da silahsýz mücadele ödevimizi yapmalýyýz' diyerek silahý ve terörü kutsamýþtý. Bu sözlerle gerçekte ne demek istediði sýr deðildir.

Gel þimdi bu iki Ayþenur'u bir tut. Ýkincisinin zihniyetiyle teröre karþý birlik ol, olabilirsen.

 

Firuz TÜRKER

23.11.2022

 

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.