Allianoi’ye bir destek daha!

10 Temmuz 2009 10:34  

 

Allianoi’ye bir destek daha!

Karşı Bisiklet Grubu, 11 Temmuz 2009, Cumartesi günü Allianoi' ye Sadakat turu yapacak. Etkinliğe Allianoi Girişim Grubu da destek veriyor.

Allianoi Girisim Grubu Dönem Sözcüsü Alime Mitap, Karşı Bisiklet Grubu tarafından gerçekleştirilecek etkinliklere tüm Allianoi dostlarını, doğal ve kültürel değerlerin korunması için mücadele eden yaşam savunucularını davet etti.

11 Temmuz 2009, Cumartesi günü saat 11.00'de, İzmir Büyüksehir Belediyesi yanında 'Karşı Bisiklet Grubu' tarafından yapılacak basın açıklamasına da tüm gönüllüleri ile birlikte katılacaklarını belirten Mitap, "Mümkün olduğunca çok olalım ki sesimiz daha gür çıksın, kültürel değerlerimizi korumak için verdiğimiz mücadeleyi şu günlerde daha da yükseltmemiz gerekiyor" dedi.

Etkinlik programı detayları: 

Allianoi'ye iki şekilde gidilecek. Bir grup bisikletlerle, diğer grup otobüsle.

Otobüsle gidecek olan grup, Saat 11.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi yanında yapılacak olan Basın Açıklaması’na katılacak. Daha sonra bisikletler otobüsün bagajına konularak Bergama’ya hareket edilecek.

Diğer grup ise aynı gün (11.07.2009) saat 05.30’da Buca Köprüsü üzerinden bisikletlerle hareket edecek. Gönüllülerden oluşan bu Allianoi sevdalıları, önce Bergama’ya, oradan da diğer gruplarla birlikte Allianoi’ye kadar pedal basacak.

Otobüsün ve bisikletli katılımcıların (Bergama'ya) varış saati öğlen 13:00 olarak hesaplandı.
 
Saat 13.00’te Bergama Bisiklet Topluluğu ile buluşulduktan sonra tüm bisikletli katılımcılar Bergama'dan Allianoi’ye kadar hep birlikte pedal basacak.

Etkinlik tamamlandıktan sonra bütün katılımcılar otobüsle İzmir'e dönüş yapacak.

TARİH: 11.07.2009, Cumartesi

BASIN AÇIKLAMASI: 11.00

OTOBÜS HAREKET: 11:15

KALKIŞ YERİ: İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YANI

BİSİKLETLİ KATILIM: BUCA KÖPRÜSÜ ÜZERİNDEN, SAAT SABAH 05:30'DA HAREKET EDECEK OLAN GÖNÜLLÜ BİR GRUP KATILIMCI, BERGAMA’DA DİĞER GRUPLARLA BULUŞUP, ALLİANOİ’YE KADAR PEDAL BASACAK.

Karşı Bisiklet Grubu, BASIN MENSUPLARI için otobüste ayrıca yer ayırıyor.
































 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0