'Münevver'in tırnaklarında 3 kişinin DNA'sı var'

23 Temmuz 2009 11:34  

 

'Münevver'in tırnaklarında 3 kişinin DNA'sı var'

Adli Tıp Kurumu, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili otopsi raporunu tamamladı. Rapora göre genç kızın tırnakları arasında bir kadının ve Garipoğlu ailesinden 2 erkeğin DNA'sı var. 

İSTANBUL - Adli Tıp Kurumu, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili otopsi raporunu tamamladı. Rapora göre genç kızın tırnakları arasında bir kadının ve Garipoğlu ailesinden 2 erkeğin DNA'sı var.

Dört buçuk ay önce başı kesilerek öldürülen ve cesedi Etiler'de bir çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un otopsi raporu 52 günde tamamlandı.

29 sayfadan oluşan raporda, Karabulut'un tırnaklarının takma olduğu, bunlardan 6'sında katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun ailesinden iki erkeğe, 4 tırnağında da bir kadına ait DNA örneklerine rastlandığı belirtiliyor.

Raporda cinayetin ardından kullanılan testere sapı ve poşette bulunan DNA örnekleriyle, evde çamaşır sepetinin içinde bulunan eşofmandaki örneklerin uyum sağladığı da anlatılıyor.

Bu arada otopsi kurallarına uymadığı için başka cesedin örneğini Karabulut'un cesedine bulaştıran ve çelişkilere yol açan teknisyen de görevden alındı.

ntvmsnbc.com

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0