KAMUDA TASARRUF ÝÇÝN MECLÝS BAÞKANINA ÇAÐRI

19 Temmuz 2023 17:08 / 868 kez okundu!

 

 

"Ne olur ‘gelip geçmiþ` deðil, `Ýz býrakmýþ, devrimci bir Meclis Baþkaný` olarak anýlýn. Kamuda tasarrufa meclisten baþlayýn. Meclisi küçültün, þatafat ve halkýn gözüne batan israfý sonlayýn. Arabalar, Telefon faturalarý, Restaurantlar, Personel enflasyonu vb."

 

***

KAMUDA TASARRUF ÝÇÝN MECLÝS BAÞKANINA ÇAÐRI

Hazýr ‘Kamuda tasarruf’ demiþken

Sn. Baþkan Numan Kurtulmuþ,

Ne olur ‘gelip geçmiþ` deðil, `Ýz býrakmýþ, devrimci bir Meclis Baþkaný` olarak anýlýn. Kamuda tasarrufa meclisten baþlayýn. Meclisi küçültün, þatafat ve halkýn gözüne batan israfý sonlayýn. Arabalar, Telefon faturalarý, Restaurantlar, Personel enflasyonu vb.

Mesela TBMM Baþkanlýk Divaný üyeleri için kiralanýp tahsis edilen ve her birine bir dünya aylýk kira bedeli ödenen (Yakýt, vergi vb.) onlarca AUDÝ A6 marka makam arabasý ne kadar vicdani? Niçin herkes kendi arabasýný kullanmaz?

Mesela Ankara`nýn en ucuz yemekleri niçin -sadece gelir düzeyi en yüksek insanlarýnýn gidebildiði- meclis restaurantlarýnda yenir? Meclisimiz gibi vekilleri de bu ayýpdan kurtarýn lütfen.

Meclis Halkla Ýliþkiler binasýna kimler gidebiliyor Sn. Baþkan? Sadece milletvekili tanýdýðý olanlar. Pekala niçin gidiyorlar? Her ne kadar ‘istiþare ettik’ filan gibi yalanlarla süsleselerde sadece ‘Ýþlerini görmek’ için. Tayin, atama, ihale, iþ takibi vb. Pekala milletvekili tanýdýðý olmayanlarýn günahý ne Sn. Baþkan?

Türkiye’de adaletsizliðin en büyük sembolü gibi duruyor orada TBMM Halkla Ýliþkiler binasý. 

Bir düþünün bunlarý Sn Baþkan ve emin olun bütün Türkiye alkýþlayacak sizi bütün Türkiye.

Mehmet ÇEK

Son Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2023 12:43

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.