HANGİ ARA MÜSLÜMAN OLDUNUZ SİZ?

10 Aralık 2018 08:31 / 1564 kez okundu!

 

 

Son bir kaç haftadır sosyal paylaşım sitelerinde YEMEN üzerinden İslami kesimin hassasiyetini kaşıyarak hükümete vurmaya çalışan, Hükümeti olup biteni seyretmekle suçlayan FETÖ`cü soysuzlar, acaba siz hangi ara Müslüman oldunuz da, İslami mahalleye akıl vermeye başladınız?

 

****

 

HANGİ ARA MÜSLÜMAN OLDUNUZ SİZ?

 

Son bir kaç haftadır sosyal paylaşım sitelerinde YEMEN üzerinden İslami kesimin hassasiyetini kaşıyarak hükümete vurmaya çalışan, Hükümeti olup biteni seyretmekle suçlayan FETÖ`cü soysuzlar, acaba siz hangi ara Müslüman oldunuz da, İslami mahalleye akıl vermeye başladınız?

Tanklarla bu ülkenin sokaklarını çiğneyip, F-16`larla Müslüman halkın kanına girdiğinizde mi?

Müslüman cografyada yüz binlerce insan, çoluk çocuk demeden katledilirken sırtınızı dönüp holdinglerle Ananas muhabbeti yaptığınızda mı? 

Hangi ara MÜSLÜMAN oldunuz?

Türkiye`nin yeniden ev sahibi olabilmeleri için Boşnaklara sıfır faizli kredi vermesini "Türkiye haksız rekabet yaratıyor" diye dünyaya şikayet ettiğinizde mi?

Yoksa yurt dışı yayınlarınızda savaştan kaçıp ülkemize sığınmış Suriyelileri "Türkiye`ye gitmeyin. Ege ve Akdeniz sahilleri, parklar sığınmacı dolu. Turistlere huzur yok..." diye haber yaptığınızda mı?

Türkiye üzerinden satılan Kuzey Irak petrolünü taşıyan gemiyi Amerikan mahkemelerine ihbar edip, kapattırdığınızda mı?

Yoksa Gazzeli sivilleri bombalayan israil uçaklarını SAMANYOLU televizyonundan "İsrail terörist mevziilerini vurdu" diye haber yaptığınızda mı?

Hangi ara Müslüman oldunuz lan siz?

Pensilvanya`dan size "Koç Holding'in gönüllerine girin, endişe etmesinler, BDDK`da adamlarımız var" diye talimatlar veren o uluslararası işbitirici Ceo`nuz niçin bir kez de BOSNA`da tecavüze uğrayanlarin, SOMALİ`de açlıktan ölenlerin gönlüne girmeyi denememiş?

Niçin HALEP`de başlarına bomba yağdırılan, ARAKAN`da canlı canlı yakılan MÜSLÜMANLAR için devreye girmemiş o alçak?

Karşınızda dünyanın bütün mazlum coğrafyasına ve Müslümanlarına tartışmasız hamilik yapan ve sırf bu yüzden dünyanın bütün emperyal güçlerinin saldırısı altında olan bir devlet var. 

Karşınızda bütün güvenlik tehditlerine ragmen YEMEN'e gemi üstüne gemi kaldıran bir hükümet var.

Haddinizi bilin !

"Çekilin, yürümediğiniz yollarımızı kirletmeyin!.." der Dostoyevski.

 

Mehmet ÇEK

10.12.2018

 

Son Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018 09:29

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.