Aliağa Ticaret Odası üyeleri Adnan Saka ile devam dedi

16 Ocak 2009 19:11  

 

Aliağa Ticaret Odası üyeleri Adnan Saka ile devam dedi

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), organ seçimleri bugün (15 Ocak 2009 Perşembe) yapıldı. Oy verme işlemi sabah saat 09.00’da başlayıp saat 17.00’de sona erdi. Hâkim ve İlçe Seçim Kurulu nezaretinde gizli oy, açık tasnif usulüne ile yapılan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 14 ayrı meslek grubunda toplam 156 meslek komitesi üyesi ile 32 Meclis üyesi belirlendi.

ALTO Seminer Salonunda bugün gerçekleşen seçimlere oy kullanmaya haiz 1176 üyeden, 735 üye katıldı. Karşı listenin çıkmadığı seçimleri geçerli 734 oyun tamamını alan ALTO Başkanı Adnan Saka'nın listesi kazandı.

Seçimlerde, ALTO'da 4 yıl süreyle görev yapacak olan meclis üyeleri ve meslek komitesi üyeleri belirlendi. Toplam 14 meslek grubunun bulunduğu ALTO'da, 78’i asıl olmak üzere 156 Meslek Komitesi üyesi belirlendi. Odanın üye sayısının ve meslek grubu sayısının artması nedeniyle meclis üyesi sayısı da 20'den 32 kişiye çıktı.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Oda organ seçimlerinin demokratik olgunluk ve ahenk içinde geçtiğini belirterek Oda üyelerine yüksek katılım nedeniyle teşekkür etti.

“Odamız seçimleri, Odamıza yakışan bir demokrasi kültürü, dostluk ve olgunluk içinde yapıldı. Biz ekibimizle, aramıza katılan genç arkadaşlarımızla birlikte yine yola devam ediyoruz. Aliağa'nın ticaret, sanayi ve yatırımlar konusunda öncü bir kent olması için çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olarak çalışmalarımızı aynı şevk ve inançla sürdüreceğiz.” dedi.

Aliağa Ticaret Odası'nın çalışmalarının, geçmişte olduğu gibi bu dönemde de Aliağa'nın çağdaş vizyonunu oluşturmak amacıyla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirileceğini kaydeden Saka, “Aliağa Ticaret Odası olarak 20 kişilik meclisimiz, bu dönem 32 kişiye çıktı. Aramıza birçok genç arkadaşımız katıldı. Aliağa Ticaret Odası organları, Genç dinamik ve güçlü bir şekilde yine Aliağa'yı İzmir ve Türkiye'nin yaşanabilir, çağdaş, lider sanayi ticaret kentlerinden biri yapmak üzere çalışacaktır. Ticari yaşamlarında sorumluluk alarak Odamız organlarında görev alan tüm arkadaşlarımıza ve seçimimize büyük ilgi gösteren tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

15.01.2009

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0