17 Nisan’da Masallar Ülkesi’nde şiir gibi saatler...

25 Nisan 2010 20:30  

 

17 Nisan’da Masallar Ülkesi’nde şiir gibi saatler...

17 Nisan 2010 cumartesi günü İzmirizmir.Net yazarları sabah kahvaltısında bir araya geldiler. 16 Mart’taki 3. yaş günü toplantısına katılamayan yazarların da olduğu bu buluşma, sitenin yazarlarından Muammer Sakaryalı’nın ve Eşi’nin sahip oldukları “Masallar Ülkesi” adlı okulun bahçesinde gerçekleşti.

Fotoğraflar için TIKLAYIN

16 Mart’ta kutlanan 3. yaş gününde çoğunluğu sanal alemden tanışan yazarlar gerçek alemde de tanıştıktan sonra buluşmalarına devam etme kararı almışlardı.

İlk buluşma için aynı zamanda Egeçep Dönem sözcüsü olan Yazarımız Muammer Sakaryalı kendi okullarının bahçesinde güneşli bir bahar gününde bir kahvaltı sözü verdi. Yazarlar 17 Nisan sabahı Masallar Ülkesi'nin bahçesinde bir araya geldiler.

Kahvaltıya İstanbul’dan Timur Ugan, Uşak’tan Mehmet Fatih Doğrucan’ın yanı sıra o gün açılan Kitap Fuarı’nda Allanoi standından 1 saatliğine kaçan Su Perisi İffet Diler, dünyayı dolaşmaktan fırsat bulursa avukatlık yapan yazarımız M. Cengiz Bilir, Ertuğrul Barka ve Çağlayan Barka, ilk zamanlarda yazan ama sonra işlerinin yoğunluğundan bir türlü yazmaya fırsat bulamayan ancak toplantılarımıza düzenli olarak eşlik eden Müzik Arısı Yavuz Erkilet, Editörümüz Pervin Mısırlıoğlu Erkilet, ev sahipleri Şefika Sakaryalı, Muammer Sakaryalı ve oğulları BAL’lı Can Sakaryalı, Hürriyet Mısırlıoğlu, kuşlar, kediler, kelebekler ve bahçedeki şelale sesi eşlik etti.

Nefis bir kahvaltı eşliğinde Küçük Yalı’da 100 yıllık tarihi bir binanın bahçesinde gerçekleşen keyifli söyleşinin sonunda yazarların bir kısmı o gün açılan 15. İzmir Kitap Fuarı’na, bazıları da hafta sonu programlarına devam etmek üzere ayrıldılar.

Şefika ve Muammer Sakaryalı'ya sıcak ev sahipliği ve misafirperlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

İzmirizmir.Net’in etkinlikleri devam edecek…


19.04.2010

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0