Pervin Mısırlıoğlu E., bu akşam 21.00'da Google Türkiye'de canlı yayında

12 Mart 2014 15:21  

 

Pervin Mısırlıoğlu E., bu akşam 21.00'da Google Türkiye'de canlı yayında

Gazeteci Pervin Mısırlıoğlu E., bu akşam HDP'den İzmir Büyükşehir Belediye eşbaşkan adayları Pınar Türk ve Osman Özçelik’le Google Türkiye’de canlı yayında. Mısırlıoğlu’nun yanı sıra Yurt gazetesinden Ahmet Çınar, Toplum Gönüllüleri Vakfı’ndan Can Ercebe ve Banu Selda Şenol ve Türkiye Gençlik Kurultayı'ndan Yusuf Can Gökmen de Google Hangout ile yayına katılarak 1 saat boyunca Türk ve Özçelik'e sorular yöneltecekler.

Programı izlemek için canlı yayının başlayacağı saatte (21.00'da) tıklayın lütfen.

Google Türkiye'nin sponsorluğunda ve Dipnot.tv organizasyonunda 2014 Yerel Seçimleri için oluşturulan online bilgi platformu ile Mart ayında Türkiye'nin çeşitli illerinden Büyükşehir Belediye Başkan adayları Google Hangout ile soruları cevaplıyorlar. 

Şehirlerin önde gelen STK'ların yöneticileri, gençlik temsilcileri, yerel gazetecileri, şehirlerin önemli kurumlarının yöneticileri Google Hangout ile yayınlara katılacak ve büyükşehir belediye başkan adayına sorular yöneltiyorlar. 

Canlı gerçekleştirilen tüm yayınlar Google Seçim Platformundan anlık ve sonrasında arşivlenerek izlenebiliyor. Bir ay boyunca sürecek yayınlarda CHP, AK Parti, MHP ve HDP ve BDP partilerinin adayları yer alacak. 

İzmir'de bu akşam (12 Mart 2014 saat 21.00), HDP İzmir Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayları Pınar Türk ve Osman Özçelik canlı yayında olacaklar. Yayına İkMM ve İzmirizmir.Net Koordinatörü gazeteci Pervin Mısırlıoğlu, Yurt gazetesinden Ahmet Çınar, Toplum Gönüllüleri Vakfı’ndan Can Ercebe ve Banu Selda Şenol ve Türkiye Gençlik Kurultayı'ndan Yusuf Can Gökmen Google Hangout ile yayınlara katılacak ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarına sorular yöneltecekler.

Yayınlar seçim merkezinden ya da partilerin il başkanlığından gerçekleştirilecek. Google Türkiye Koordinatörü Cihan Yavuz tüm yayında adayların yanında olacak ve yayını modere edecek.

Yayına katılacak konuklar hem adaylara sorularını yöneltecek hem de seçimlerle, yaşadıkları şehirlerle ilgili görüşlerini de dile getirebilecek. 

Yayın hem canlı olarak hem de sonradan Youtube kanalı üzerinden izlenebilecek. 

 

Aşağıdaki kısa yollardan örnek yayınları görebilirsiniz.

Binali Yildirim ve Vint Cerf ile Internet Gelecegi Hangout'u

Sırrı Süreyya Önder ile Barış ve Demokrasi Gündemi

 

Yerel seçimler için özel olarak hazırlanan sayfa:

> www.yerelsecimler.withgoogle.com

www.yerelsecimler.withgoogle.com/hangouts

 

İzmirizmir.Net

Son Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014 17:36

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0