İZDİM'de bayrak değişimi

31 Ocak 2012 19:30  

 

İZDİM'de bayrak değişimi

İzmir Kültürlerarası Diyalog Merkezi (İZDİM) 3. Olağan Toplantısında yeni yönetim kurulu belirlendi. Mustafa Acar'ın yerine Yönetim Kurulu Başkanlığına Şemseddin Ayyıldız seçildi.

Farklı kültürler arasında köprüler kurmaya devam eden, İzmir’in önde gelen derneklerinden, İzmir Kültürlerarası Diyalog Merkezi (İZDİM) 3. Olağan Toplantısı'nı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Dernek genel merkezinde yapılan toplantıda yeni yönetim kurulu belirlendi.

Buna göre Yönetim Kurulu Başkanlığına Şemseddin Ayyıldız, Bşk. Yardımcılıklarına Mehmet Ali Beyaz, ve Özcan Küçükarslan, Genel Sekreterliğe Hasan Çalımcı, İdari ve Organizasyon İşlemler Yönetmenliğine Timuçin Gündem, Sosyal İşler Yönetmenliğine Ziya Tek seçildi.

Başkanlık görevini başarıyla tamamlayan ve yönetim kurulu üyeliğine devam etmekte olan Mustafa Acar yaptığı konuşmada iki yıllık hizmeti süresince İZDİM’i bir adım daha öteye götürmenin ana gayeleri olduğunu ve bu süre içerisinde farklı gönüllere kalıcı sevgi ve hoşgörü köprüleri inşa etiklerini ifade etti.

Sözlerinin sonunda, görevi devir alan Şemsettin Ayyıldız’ a ve diğer yönetim kurul üyelerine başarılar diledi. Toplantı, Şemseddin Ayyıldız’ın Mustafa Acar’a başarı plaketi takdimi ile son buldu.

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0