SAYIN ÖZHASEKÝ, KAFAYI MI ÜÞÜTTÜNÜZ?

16 Kasým 2021 14:35 / 403 kez okundu!

 

 

"Þu siyaset belasý kimi insanlara ödün verdire verdire bazen onu maskaraya çeviriyor. “Oy gelsin de gerisi önemli deðil” diyecek kadar gaflet ve delalete dalanlar var. Bunlardan biri de en son pot kýranlardan Mehmet Özhaseki oldu galiba. Katýldýðý bir programda LGBTQ+ melanet grubu ile ilgili sorulan soruya þu cevabý veriyor:"

 

***

SAYIN ÖZHASEKÝ, KAFAYI MI ÜÞÜTTÜNÜZ?

Þu siyaset belasý kimi insanlara ödün verdire verdire bazen onu maskaraya çeviriyor. Oy gelsin de gerisi önemli deðil diyecek kadar gaflet ve delalete dalanlar var. Bunlardan biri de en son pot kýranlardan Mehmet Özhaseki oldu galiba.

Katýldýðý bir programda LGBTQ+ melanet grubu ile ilgili sorulan soruya þu cevabý veriyor:

“Madem Allah yaratmýþ, hepsinin baþýmýzýn üzerinde yeri var!” diyerek, “Her þeyi merkezinde býrakýrdým, Allah her þeyi bir denge üzerine yaratmýþtýr. Madem Allah yaratmýþ, hepsinin baþýmýzýn üzerinde yeri var! Onu Cenab-ý Hakkýn yarattýðý bir emanet gibi görmek her kulun vazifesi diye düþünüyorum. Her inançlý insanýn iþi diye düþünüyorum. Onun dýþýnda bana göre saygý duymak ve tercihlerine sonuna kadar saygýlý olmaktan baþka elimizden bir þey gelmez”

Bu ne gaflet, bu ne laubalilik, bu ne sefalet?

Bana kalýrsa Translarý (T) düþünerek bu cevabý verdiTranslar (T) maðdur insanlardýr, erkekliði, diþiliði tam olmayan ve çift yaratýlýþlý bireylerdir, onlara pozitif ayrýmcýlýk yapmak, gerektiðinde istediði eðilimde ameliyatýnda destek olmak, psikolojik destekte bulunmak hepimizin vazifesi ama sokakta sex peþinde olsunlar diye deðil tabi. Dolayýsýyla siz translar için Allah yarattý, baþýmýzýn üstünde yeri var diyebilirsiniz. Ama Translara da þu soruyu sormak lazým ne iþiniz var LGBQ+ grubunun içinde?

Sayýn Özhaseki, erkek erkeðe evlenme hevesinde olan, kadýn kadýna evlenme aþkýyla tutuþan, hem kadýna hem erkeðe sulanan, yetmedi hayvana, ölüye, çocuða karþý þehvet duygularý kabaran kimselere Allah yarattý saygý duymak lazým diyecek kadar gaflete nasýl düþtünüz? 

Bakýn bir daha söylüyorum bu grubun T’si dýþýnda Allah’a meydan okuyan bu gevezelere normal bakmak dünya ve ahretimiz açýsýndan kaba bir kusurdur. Siz siz olun bir an evvel tövbe ve istiðfar edip kamuoyundan özür dileyiniz.

Sevgili dostlar; Allah’ýn lanetlediði bu þeytan ruhlu kavme hoþgörü ve rahmet kapýmýzý açamayýz, onlarýn uçkurunun peþine düþme gibi bir derdimiz de yoktur, ancak þunu bilmeli ki insaoðlunun günahta, isyanda çýkabileceði zirve bu hayasýz grubun içinde, saðýnda solunda yer almaktýr.

Putin’nin lanetlediði, Macaristan meclisinin bir ailede anne kadýnbabanýn ancak erkek olabileceðini dediði halde, Özhaseki öyle dedi diye erkek erkeðe aileyi, kadýn kadýna aileyi, evlenmeyi aklý selim sahibi bir kimsenin kabul edeceðini kimse düþünmesin.

Eðer Sayýn Özhaseki bu konuþmasýnýn arkasýnda durmaya devam ederse dünyasýný da ahretini de berbat edecek.

Ayýp ayýp!

Biz Ýslam toplumunda yaþýyoruz, 

Biz Anadolu kültürüyle büyüdük, 

Biz insan olan bir anne ve bir babadan dünyaya geldik, bu rezil sefil binde bir dahi olmayan bu zevzeklere niye hoþ görünüp rýzayý kabahat ayný kabahattir ifadesi gereði deðerimizi iki kuruþluk yapalým?

Birileri günah iþleyebilir, ama bu günaha onurlu davranýþ dediði anda namuslu, þerefli insanlarýn orada dur!” deme mecburiyeti vardýr.

Þimdi bir kýsým geveze herifler bir araya gelip zina severler derneði kursa acaba Sayýn Özhaseki yine baþým gözüm üstüne mi diyecek? Diyemeyeceðine göre niye bu gevezelere ayný hoþ görüyü gösteriyor, anlamak mümkün deðildir.

Olmuyor arkadaþ olmuyor!

Bazen ne dediðimizi kulaðýmýz duymuyor galiba? Dert büyük, çok þey söylenebilir ama bu kadarla yetinelim.

Vah ki ne vah!

Eyüphan KAYA

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.