Mine Kırıkkanat'ın kanadı kırıldı!

19 Kasım 2018 14:36 / 1259 kez okundu!

 

 

Müslümanlarla öyle alay ediyorsunuz. Aslında ilahi öğreti icabı sizi görmezlikten gelmem lazım, ama televizyon ekranında öyle hakaret edercesine konuşmalar yapmak ve kuru bir kalabalığın sizi alkışlaması gayretime dokundu, bir şeyler yazmak durumunda kaldım.

 

****

 

Mine Kırıkkanat’ın kanadı kırıldı!

 

Bu ülkeyi dün de ehli iman kurtardı bugün de.

15 Temmuz gecesini gördünüz. Ülkenin asıl sahibi 81 milyon vatandaştır. Senin gibi ne olduğu belirsiz dini, diyaneti, mezhebi beli olmayan kimseler bu ülkenin huzurunu kaçırmaktan başka ne işe yarıyor? Kanadı kırık Minoş!

Ehli iman sana ne yapmış ki onlara karşı bu kadar kudurmuş bir tavırla saldırgan bir eleştiri yapıyorsunuz?

Zina yapmanı mı engelliyorlar? Hayır,

Rakı içmeni mi engelliyorlar? Hayır,

İstediğim kimse ile kalkıp oturmana bir şey diyen mi oldu? Hayır,

Altını üstünü açıyorsun da birileri bir şey mi dedi?

Kartlaşmış eski cazibeliğini kaybetmiş, ilgisiz kalmışsan sana ne yapalım, sen dur daha beteri var,

Müslüman mahallesinde salyangoz da satsanız, tenezzül edip kimse sana “hoşt” demeyecek bilesin. Bu ülkenin huzur ve zenginliği için işimiz var, kusura bakma, sana zaman ayıramayız.

Sakın Atatürk’ü böyle adi meseleler için karşımıza çıkarmayın! Evet Kemalizm Anadolu insanına bir çok açıdan zulüm etti, ama sizin gibi ayak işleri ile de uğraşmadı.

Bir Müslüman’ın kendi dinini yaşamaya çalışması niye size ağır geliyor? Yoksa gençler sana pas veriyor diye mi kahroluyorsun?

Bu ülke, öyle kuşağı gevşek insanların ülkesi değildir, bilesiniz. Anadolu insanı Kürdüyle, Türküyle bu ülkenin asıl sahibi olduğu için şimdiye kadar sizin gibi zibidilere sesini çıkarmadı, köreldiniz, yok oldunuz, nesliniz tükendi.

Şimdi de bir şey dediğimiz yok. Ama hırsız ile ev sahibi biri diğerini tanımıştır. Sizin fantezilerinize bir şey dediğimiz yok, ama sizin de ilahi öğretiye müdahale etme hakkınız yok.

Keşke Allah’a inanmadığınızı söyleseydiniz de bu halk sizin iç yüzünüzü anlasaydı, kim bilir belki Müslüman olduğunuzu da söyleyeceksiniz, bu halk ne çektiyse sağcı, solcu, Atatürkçü münafıklardan çekti.

Müslümanlarla öyle alay ediyorsunuz. Aslında ilahi öğreti icabı sizi görmezlikten gelmem lazım, ama televizyon ekranında öyle hakaret edercesine konuşmalar yapmak ve kuru bir kalabalığın sizi alkışlaması gayretime dokundu, bir şeyler yazmak durumunda kaldım.

Tekrar soruyorum senin dinin nedir? Müslümanlık değilse, Hırıstiyan mı?

Yahudi mi? Gerçi bunlar olamaz, çünkü bu dinler dahi bu derece saygısızlığa müsaade etmiyor. Bilmeni isterim ki, siz çatlasanız da, patlasanız da kadınlarımız orasını burasını sizin erkek müsveddesi güruha göstermeyecek, kızlarımızı, kadınlarımızı kirletemeyeceksiniz. Atatürk’ü böyle adi meselelere bulaştırıp değerden düşürmeyin, o kendine göre eksisiyle, artısıyla bir devlet adamıdır.

Bir belaydı geldi geçti, Kemalist sistem, sizin gibi kelaynaklar sıkılıyorsa ne yapılabilir? Maalesef kanadınız kırılmıştır, ama ben geçmiş olsun diyemem, çünkü görünen o ki her geçen gün durumunuz ağırlaşıyor.

Artık öyle kendi kendinize kahrolup çürüyeceksiniz. Bize düşen sadece can güvenliğinizi size bağışlamaktır.

Anadolu insanının gözü de gönlü de açıldı. Baksanıza topunuz bir araya geldiğiniz halde bir Reis kadar sesiniz avazınız çıkmıyor. Benim gibileri de İttihad-ı İslam için çalışıyor, BM’ye kafa tutuyoruz.

Yani daha önemli vazifemiz vara anlayacağınız.

 

Eyüphan KAYA

19.11.2018, Diyarbekir

 

Son Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018 18:12

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.