Cumali Atilla Halkımıza Güveniyor

07 Aralık 2018 23:38 / 1013 kez okundu!

 

 

Belediye adına yapılan her hayırlı işin ortağı olduğunuz gibi, oylarınızla seçilip tuhaf işlerle uğraşarak vakit öldüren, birilerinin talimatıyla kalkıp oturan kimseleri seçerseniz o günahların da ortağı olacağınızı unutmayın.

 

****

 

Cumali Atilla Halkımıza Güveniyor

 

Duyarlı birkaç vatandaş olarak Cumali beyin Büyükşehir başkan adaylığını hayırlı etmeye gittik.

Kısa bir konuşma ile durum tespitinde bulunan Atilla, kendinden emin bir tarzda, nasıl ki şimdiye kadar halkımıza hizmet ettik bundan sonra daha aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğini söyleyerek,”Bu seçim Cumali Atilla’nın ya da Ak Parti’nin kazanmasından çok geleceğimizi tercih etme seçimi olacak, dolayısıyla Diyarbakır kazanırsa bölgemiz kazanacak, ülkemiz kazanacak” dedi.

“Unutmayalım Belediyeler hizmet kurumlarıdır, dolayısıyla ideolojik olarak bu seçime bakmak doğru değildir, bu iki yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın bir teminatıdır” diyen Atilla;

“Eğer vatandaşlarımız bu ince çizginin farkına varıp, doğru bir tercihte bulunursa önümüzdeki beş yılda daha güzel çalışmalar yapacağıma söz veriyorum.

“İşimiz gücümüz Diyarbakır”,

“İsteyince oluyor” sloganları eşliğinde;

“Her şey daha iyi olacak” sloganı da bu şehrimizde karşılık bulacak şu anda olduğu gibi” dedi.

Sıkıntılı bir süreçte Diyarbakır’a hizmet etmek için risk alarak bu şehrin hizmetine amade olmayı kabul eden Atilla, aynı kararlılıkla ve daha yüksek bir umutla seçim startını başlatmış görünüyor.

“Ben vatandaşlarımın sağduyusuna inanıyorum, ayrıca siyasi düşüncesi ve oy tercihi ne olursa olsun saygı duyuyorum, ama artık oy kullanırken daha sağduyulu davranma zamanıdır diyorum, daha önceki seçimlerde HDP’ye oy vermiş vatandaşlarımın da oylarına talibim, gelin bu şehrimizi huzur ve güven ile yerelde yapılan hizmetler ile ön plana çıkaralım” dedi.

Ziyaretçiler arasında benim gibi ilçe belediye başkanı aday adaylarının da bulunduğunu fark eden Atilla “Malumunuzdur, 17 ilçemize 127 kişi müracaat etmiş, gerçek şu ki 17 kişiye vazife verilecek bu durumda diğer 110 kişinin de adaymış gibi çalışmalarını bekliyorum” dedi.

Bir vatandaş olarak bu ziyaretten memnun kaldım, Cumali Atilla’nın hem kendine hem Diyarbakır halkına güvendiğini görmek bana umut verdi.

Cumali bey Kayyum olarak Diyarbakır’a atanınca, ona katkı vermeyi görev bilen vatandaşlarımızdan bir de bendim. O stresli günlerden bugüne gelebildiğimiz için yüce Allah’a şükrediyorum.

Şehrimizde birçok hizmet yapılmış, yapılmaya da devam edilmektedir. Kanaatim o ki; Cumali bey seçimle iş başına gelirse bu çalışma hızı daha da artacak ve şehrimiz daha güzel hizmetlerle buluşacaktır.

Hizmet, huzur ve güvene öncülük yapan bu yönetim tarzına devam fırsatını vermek vatandaş olarak bizim vazifemiz.

Elbette ki; bu iki yılda belediyecilik anlamında bir kısım aksaklıklar olmuştur. İnanıyorum ki; gelecek dönemde bu sıkıntıların yaşanmaması için Cumali başkan gerekli önlemi alacaktır.

Bir ihtimal Sur ilçesinde bana görev tevdi edilir ve halkın teveccühü ile kazanırsam; hak ve adalet kavramları eşliğinde halkımıza hizmet edip, belediyeciliğin ne anlama geldiğini yaşayarak ve yaşatarak anlatmaya çalışacağız.

Siz siz olun, size hizmet etmeyi dert edinen, güvenilir kimselere imkân verin. Cumhurbaşkanlığı üzerinden sistemi eleştirip, politika yapan, her fırsatta bir bahane ile Recep Tayyip Erdoğan’a hücum eden ve neye hizmet ettiğini bilemediğiniz kimselere bu yerel seçimlerde yeşil ışık yakmayın.

Belediye adına yapılan her hayırlı işin ortağı olduğunuz gibi, oylarınızla seçilip tuhaf işlerle uğraşarak vakit öldüren, birilerinin talimatıyla kalkıp oturan kimseleri seçerseniz o günahların da ortağı olacağınızı unutmayın.

Her şeyin hayırlısını yüce Allah’tan istemeyi unutmamak dileğiyle…

 

Eyüphan KAYA

08.12.2018, Diyarbekir

 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.