Emeğin, barışın, yaşamın savunulması mücadelesinde yolumuz açık olsun.

30 Mart 2009 14:18  

 

Emeğin, barışın, yaşamın savunulması mücadelesinde yolumuz açık olsun.

Sevgili Dostlarım, Yoldaşlarım

Yaklaşık iki aylık yoğun bir seçim çalışması yürüttük. Seçim sonuçları üç aşağı beş yukarı belli oldu. Anlaşılan İzmir seçmeni AKP mi, CHP mi seçimi yaptı. Bunda bizim sorumluluğumuz ne kadardır bilemiyorum ama, olanlar "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ" yolculuğumuzu sürdürmemizi zorunlu kılıyor. Başında "AKP ile CHP arasında sıkışmış olan topluma umut olmak için yola çıktık" demiştik ya, seçim sonuçları bu umuda çok ihtiyaç olduğunu bize bir kez daha gösterdi.

Sevgili Arkadaşlar
Seçim çalışmaları bize çok şey kattı. Öncelikle birbirimizi daha yakından tanıdık, daha çok güvendik, dost olduk. Yapılan hataları değerlendireceğiz elbet, ama kazancımızın hataların yarattığı kaygılardan çok fazla olduğunu düşünüyorum. Seçim sayesinde, salonlardan çıktık, halkla buluştuk. Yoksulluğa, yoksunluğa dokunduk. Umutsuzluğun umuda dönüşmesine tanık olduk... Çektiği acılara, dışlanmışlığa, yok sayılmışlığa karşın, barış çığlığı atan Kürt Halkı ile buluştuk. Işıl ışıl bakışlarıyla, geleceğini belirlemekte kararlı kadınlarla, gençlerle ve çocuklarla buluştuk.

Bu süreçte, dostça tavırları, özverili çalışmaları nedeniyle tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte Başaracağız Adaylarını ve tüm bileşenleri ve çaba harcayan herkesi kutluyorum.

Yürüttüğümüz seçim çalışmaları ile birlikte başarabileceğimizi gösterdik.

Birlikteliğimizi sürdürmemiz emek ve demokrasi güçlerinin kazanmasını da sağlayacaktır. Sömürüye karşı emeğin, savaşa karşı barışın kazanması için, yaşam alanlarının kirletilmesine ve yok edilmesine karşı yaşamın korunması için bunu yapmak zorundayız.

Emeğin, barışın, yaşamın savunulması mücadelesinde yolumuz açık olsun.

Selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Arif Ali Cangı

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0