SURUÇ'TA NE OLDUÐUNA DAÝR HÂLÂ KAFASINDA SORU OLAN VARSA...

16 Haziran 2018 00:43 / 2177 kez okundu!

 

 

Alsýn þu 3 habere 3 dakika dikkatlice ve iyice baksýn yeter. Çünkü bu üç kirli merkezli haber Suruç'ta ne olduðunun gerçeðini olabildiðince þeffaf þekilde haykýrýyor görebilen dünyaya.

 

****

 

SURUÇ'TA NE OLDUÐUNA DAÝR HÂLÂ KAFASINDA SORU OLAN VARSA...

 

   

Alsýn þu 3 habere 3 dakika dikkatlice ve iyice baksýn yeter. Çünkü bu üç kirli merkezli haber Suruç'ta ne olduðunun gerçeðini olabildiðince þeffaf þekilde haykýrýyor görebilen dünyaya.

Görüyorsunuz CIA beslemesi hain FETÖ ile ABD ve benzerlerinin maþalýðýný üstlenmiþ katil örgüt PKK'nýn yayýn organlarý ortak olmuþ, bu provakatif eylemi ayný mantýkla açýklamaya çalýþýyorlar.

Böylece kolayca anlaþýlýyor ki; bunlar ortak yalanlarýyla kendilerini temize çýkarmaya çalýþýyorlar-ki anlayanýn gözleri önüne nerede, neyin, nasýl olduðunu cam gibi net koyuyor.

Þimdi artýk daha fazla düþünmeye gerek var mý Suruç'ta ne olduðunu araþtýrmaya?

3 kirli merkezli haber Suruç'ta olaný açýk ve net döküyor zaten önümüze.

Bu aþaðýlýk eylemin öfkesiyle bir iki laf da bu hain ve katil örgütlerin yalan haberlerini görüp hâlâ ýsrarla ülkemizi, hükümetimizi ve Cumhurbaþkanýmýzý arsýzca suçlayan parti, STK, gazete görünümlü destekçilere etmek gerekiyor...

Ey ahali! Sizler de bilin ki; bilinçli bilinçsiz bu gürühlarýn yalan propagandalarýna inanýp, algý operasyonlarýnýn tuzaðýna orada burada düþerek isminizi tarihin sayfalarýna 'böylesi katliamlarda kanlý örgütleri temize çýkarmaya çalýþan destekçiler' olarak düþüyorsunuz.

O yüzden býrakýn artýk bunlarýn yalanlarýna sarýlmalarý, terk edin artýk onlarýn ezberlerini ve cafcaflý kelimelerini tekrarlamayý, vazgeçin aðýzlarýndan düþürmedikleri demokrasi, insan haklarý, hak-hukuk soslu söylemlerine inanmalarý...

Bu ortak yalancýlýðý (saldýrýyý) görüp de hâlâ tersine inanýp, tekrarlamayýn gayri.

Unutmayýn ki;böyle yaptýkça sandýðýnýz gibi demokrasi, kardeþlik, barýþ, eþitlik için birþey yapmadýðýnýz gibi memleketinize ve insanýnýza eli kanlý katillerden, maþalardan ve beslemelerden daha tehlikeli ve yok edici bir eylem içine sokuyorsunuz kendinizi... Çünkü bilinir ki; her kanlý örgüte asýl nefes aldýranlar onlarýn silahlý güçlerinden çok onlarýn yalan tuzaklarýna düþenler olmuþtur hep...

 

Baki MURAT

15.06.2018

 

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.