ForumDuyurular  Yeni Konu 

İzmir TEMA Mart ayı 2009 etkinlikleri

07 Mart 2009

hurkus

• 3 mart Salı ( Eğitim ve toplantı) 

• Her salı Saat:15:00’de TEMA büroda, erozyon, küresel ısınma, su , enerji ve çevre ile ilgili konularda eğitim(TEMA Eğitimcileri) 

• Yine her Salı, eğitimden sonra saat:16:00 – 16:15 Çevre ile ilgili kitap okuyan ve özet sunum hazırlayan TEMA Gönüllüleri. 

• Yine her Salı 16:15’te haftalık toplantı. Toplantıyı yöneten ; İl temsilcimiz Alaettin Hacımüezzin 

• 5 mart 2009 Perşembe günü Orkide İlköğretim Okulu’nda egitim.( Gülsev Yalman, Ender Uyguç ) 

• 9 mart 2009 Pazartesi Bayındır Canlı 60.yıl İlkögretim Okul’unda egitim ( Eko- Okul).(Merih Yücel, Ender Uyguç, Gülsev Yalman, Sakiye Şengün) 

• 10 mart 2009 TEMA büro:Saat:15:00 eğitim, 16:00 -16:15 Kitap Özeti sunumu ( Neslihan Mert ) 

• 11 mart Çarşamba geleneksel Yavru TEMA’ların buluşması ve etkinlikleri Yer: Sacide Ayaz İlköğretim Okulu ( Cennetçeşme )Eğitim : Merih Yücel
• 13 Mart 2009 Dokuzeylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde eğitim.(Merih Yücel ) 

• 16 mart 2009 Cihat Kara Anadolu Lise’sinde eğitim.( Merih Yücel ) 

• 17 mart 2009 Salı günü TEMA büro: Eğitim ve toplantı 

• 22 mart Pazar : TEMA Vakfı TSM Korosu Konseri. 
Yer:Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi  Saat:20:30 

• 23 mart Pazartesi Türk Koleji’nde egitim.(eko - Okul) ( Merih Yücel ) 

• 24 mart Salı TEMA Aylık konferans: 

Konu: Ormanlarımız ve 2/B
Sunan: Fevzi Yılmaz ( Orman Yüksek Mühendisi )
Yer: Fuar İzmir Sanat Merkezi Oditoryum Salonu
Saat: 14:00 – 16:00 

• 25 mart Çarşamba. İş Bankası ve TEMA işbirliği ile 81 İLDE 81 orman projesi kapsamında, Kınık’ta ağaç dikimi:( Okullar, dikime öğrencilerini getirebilirler. ) 

• 26 mart Perşembe: Güzelyalı İlköğretim Okulu’nda eğitim: Merih Yücel, Ender Uyguç, Gülsev Yalman , Sakiye Şengün ) 

• 27 mart Cuma : Altay Ticaret Meslek Lisesi’nde eğitim ( Merih Yücel ) 

• 30 mart Pazartesi : Yıldırım Bayezit İlköğretim Okulu’nda egitim( Ender Uyguç, Gülsev Yalman ) 

• 31 mart Salı : TEMA Büro: Eğitim ve toplanti
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0