|
hurkus
|
• 3 mart Salı ( Eğitim ve toplantı)
• Her salı Saat:15:00’de TEMA büroda, erozyon, küresel ısınma, su , enerji ve çevre ile ilgili konularda eğitim(TEMA Eğitimcileri)
• Yine her Salı, eğitimden sonra saat:16:00 – 16:15 Çevre ile ilgili kitap okuyan ve özet sunum hazırlayan TEMA Gönüllüleri.
• Yine her Salı 16:15’te haftalık toplantı. Toplantıyı yöneten ; İl temsilcimiz Alaettin Hacımüezzin
• 5 mart 2009 Perşembe günü Orkide İlköğretim Okulu’nda egitim.( Gülsev Yalman, Ender Uyguç )
• 9 mart 2009 Pazartesi Bayındır Canlı 60.yıl İlkögretim Okul’unda egitim ( Eko- Okul).(Merih Yücel, Ender Uyguç, Gülsev Yalman, Sakiye Şengün)
• 10 mart 2009 TEMA büro:Saat:15:00 eğitim, 16:00 -16:15 Kitap Özeti sunumu ( Neslihan Mert )
• 11 mart Çarşamba geleneksel Yavru TEMA’ların buluşması ve etkinlikleri Yer: Sacide Ayaz İlköğretim Okulu ( Cennetçeşme )Eğitim : Merih Yücel
• 13 Mart 2009 Dokuzeylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde eğitim.(Merih Yücel )
• 16 mart 2009 Cihat Kara Anadolu Lise’sinde eğitim.( Merih Yücel )
• 17 mart 2009 Salı günü TEMA büro: Eğitim ve toplantı
• 22 mart Pazar : TEMA Vakfı TSM Korosu Konseri.
Yer:Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Saat:20:30
• 23 mart Pazartesi Türk Koleji’nde egitim.(eko - Okul) ( Merih Yücel )
• 24 mart Salı TEMA Aylık konferans:
Konu: Ormanlarımız ve 2/B
Sunan: Fevzi Yılmaz ( Orman Yüksek Mühendisi )
Yer: Fuar İzmir Sanat Merkezi Oditoryum Salonu
Saat: 14:00 – 16:00
• 25 mart Çarşamba. İş Bankası ve TEMA işbirliği ile 81 İLDE 81 orman projesi kapsamında, Kınık’ta ağaç dikimi:( Okullar, dikime öğrencilerini getirebilirler. )
• 26 mart Perşembe: Güzelyalı İlköğretim Okulu’nda eğitim: Merih Yücel, Ender Uyguç, Gülsev Yalman , Sakiye Şengün )
• 27 mart Cuma : Altay Ticaret Meslek Lisesi’nde eğitim ( Merih Yücel )
• 30 mart Pazartesi : Yıldırım Bayezit İlköğretim Okulu’nda egitim( Ender Uyguç, Gülsev Yalman )
• 31 mart Salı : TEMA Büro: Eğitim ve toplanti
|