ZOR VEDA

21 Haziran 2022 16:07 / 640 kez okundu!

 

 

"Böyle kalabalýk bir ailede dengemiz, ustamýz, baðlayanýmýz, anlattýðý anektodlarla farkettirmeden mentorumuz, annemiz, anneannemiz, babaannemiz gücümüz oldu, ne mutlu ona, ne mutlu bize."

 

***

ZOR VEDA

Yine zor vedalardayýz.

Ýnsan kaçýnýlmazý bildiði halde, geçiþte olduðunu, geçmekte olduðunu en çok veda ederken idrak ediyor. Kayýnvalidem (annem) 14 Haziran' da hakka yürüdü.

Çok minikken öksüz kalmýþ, üvey annesiyle özenli ve sevgi dolu bað kurmayý baþarmýþ, hayatta yaþadýðý her haksýzlýða karþý kararlýlýðý, güçlü iradesi ile dimdik durmuþ çok özel bir insandý Fatma Mýsýrlýoðlu.

Hayatýna sevgi ve özenle büyütülmüþ 6 evlat, büyük bir aþk, deðdiði yer yürekte onlarca þefkat, fedakarlýk, sevgi hikayesi sýðdýrmýþ, tanýdýðým en zeki insanlardan biriydi. Ne güzel ki aile fertlerinin içlerine iþlemiþ hayvan ve doða sevgisi, onun en önemli miraslarýndan biri olarak torunlarýnda da yaþýyor. 

Böyle kalabalýk bir ailede dengemiz, ustamýz, baðlayanýmýz, anlattýðý anektodlarla farkettirmeden mentorumuz, annemiz, anneannemiz, babaannemiz gücümüz oldu, ne mutlu ona, ne mutlu bize.

Onu sevgi, saygý ve dualarla uðurluyorum. Mekaný cennet olsun.

Yonca BUÐDAYCI M.

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.