Meclise giden yol objektiften geçti

15 Nisan 2011 12:16  

 

Meclise giden yol objektiften geçti

AK Parti’nin İzmir milletvekili adayları, poster ve broşürlerde kullanılacak fotoğraflar için objektifin karşısına geçti. Kadınlar, çekimde beyaz giyimi tercih ederken erkekler lacivertten şaşmadı.

Ak Parti’de vekillik heyecanı fotoğraf çekimleriyle sürüyor. Vekil adayları, meclise giden yolda objektifin önünden geçti. Partinin kurumsal kimlikle tasarlayacağı poster ve broşürlerde kullanmak üzere adayların fotoğrafları çekildi. Çekim için partinin toplantı salonu, stüdyoya dönüştürüldü. Spot ışıklar ve yansıtıcıların kullanıldığı çekimde kadın adaylar etek ve ceket içine açık renk bluz giymeyi tercih ederken, erkek adaylar lacivert takım elbiseden şaşmadı. Kadın Kolları İzmir İl Başkanlığı’ndan istifa ederek, ikinci bölge dördüncü sıradan aday olan Nesrin Ulema’ya en büyük destek kadınlardan geldi. Partili kadınlar, Ulema’nın saçını ve makyajını kontrol etti. Her adayın çekimi yaklaşık 15 dakika sürdü.

Ak Parti’nin İzmir milletvekili adayları, pazar günü Kaya Termal Otel’de kamuoyuna tanıtılacak, adaylar pazartesi günü de Genel Merkez’e giderek, diğer 80 ilin vekil adaylarıyla tanışacak.

Hürriyet Ege

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0