Kötü kedi Þerafettin'in kulaklarý çýnlasýn!

03 Aðustos 2010 13:48  

 

Kötü kedi Þerafettin'in kulaklarý çýnlasýn!

Bodrum'da tatil yapan 37 yaþýndaki Zafer Barbaros Öcal, plajda güneþlenirken bir kedinin saldýrýsýna uðradý. Kedinin karnýndan ve elinden ýsýrdýðý Öcal, kuduz aþýsý yaptýrýp tatilini yarýda keserek Ýstanbul'a döndü

Yaþar ANTER

MUÐLA- Karikatürist Bülent Üstün tarafýndan yaratýlan Kötü Kedi Þerafettin’in gerçek versiyonu Bodrum’da ortaya çýktý! Ýstanbul’dan geçen hafta Bodrum’a tatile gelen, bir otomotiv firmasýnda satýþ temsilcisi olarak çalýþan Zafer Barbaros Öcal, 29 Temmuz günü binlerce kiþinin denize girdiði Gümbet Plajý’nda þezlongta güneþlenirken baþýboþ bir kedinin saldýrýsýna uðradý.

Kedinin karnýndan ve elinden ýsýrdýðý Öcal, kýsa süre olayýn þokunu yaþadý. Öcal, ardýndan Bodrum Devlet Hastanesi’ne giderek kuduz aþýsý yaptýrttý. Gümbet’te üç gün boyunca, kuduz olup olmadýðýný öðrenmek için, kendisine saldýrgan kediyi arayan, ancak bulamayan Öcal, “Plajda güneþlenirken birden üzerime atlayan kedi karnýmdan ve elimden ýsýrdý. Kedinin aþýlý veya saðlýk kontrolü yapýldýðýný gösteren bir tasmasý ve küpesi yoktu. Hastaneye geldim ve hemen kuduz aþýsýna baþlandý. Kediyi bulamadýðýmýz için kuþkularým gittikçe arttý. Bugün tatili yarýda kesip Ýstanbul’a dönme kararý aldým. Plajlarda baþý boþ dolaþan kedi ve köpeklere mutlaka tedbir alýnmasý gerekir” dedi.

Bodrum Belediyesi Hayvan Barýnaðý ve hastane yetkilileri ise bölgede herhangi bir kuduz vakasýna rastlanmadýðýný söyledi.

KÖTÜ KEDÝ ÞERAFETTÝN
Ýstanbul’da Cihangir semtinde belalý bir tekir kedi olan Kötü Kedi Þerafettin, esas olarak Bülent Üstün'ün gerçek hayatta beslediði ve 1996 yýlýnda kaybettiði kedisinin adý. Kedinin kýsa adýysa Þero. (dha)


Radikal.com.tr

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaþ
0