FETVA!.. ALLIANOI GÖMÜLDÜ!..

21 Şubat 2011 16:21 / 1730 kez okundu!

 


Sabah televizyon, gazete ve cümleler aynı kalemden damıtılmış sözcüklerle başladı güne. Onlar dünden hevesliydi başlıkları kondurmaya. ALLIANOI GÖMÜLDÜ!.. Her yer herkes çığlık çığlığa. Vazgeçmek ne kolaymış. Ezber ne de güzelmiş. Niye bu kadar yıl onca kürek, kazma, cetvel, çoluk çocuk, doğum ve aşk çalıştı?.. Yokluk yoksulluk çekildi.

Anlıyorum artık birileri mücadeleye devam ederken başkaları teslimiyetten dem vurmadan coşacak istenen bilinçaltı zenginleşmesine sığdıracak karanlığı. GÖMÜLDÜ!.. GÖMÜLDÜ!..

Bastırmayın içinizde ne kaldıysa güçlülerden yana. Onlar böyle daha fazla daha iyi, mutlak ve mukadder. Peki sonra?.. Nasıl soru soracak nasıl bakacağız geleceğe? Direniş sürmeden “her şeye rağmen” kalıplarından isyanı yükseltmeden nasıl?.. Nasıl?..

ALLIANOI orada. Mayıs ayında sonra ve çok yıllar geçtiğinde. Mahkeme, hukuk…anlatı, birliktelikler…Hasankeyf, Karadeniz, Munzur…niceleri kaleme kâğıda dokunmadan eğilecekler suya. Akılları ateş dilleri sözleri ALLIANOI’da kalanlar yine biziz. Parıltılı başlıklara, hüzünlü bakışlara sıkıştırdıklarına aldanmayın biz varız, olmaya devam edeceğiz…

ALLIANOI HENÜZ DOĞDU…

KÖPRÜNÜN AYAKLARINI KORUMAYI DÜŞÜNMEYENLERİN ÜLKESİ BURASI…

ALLIANOI HENÜZ DOĞDU…

BİZİ DUYAN VAR MI?

BAHAR GELİYOR GRAPON KÂĞITLARINIZI HAZIRLAYIN…

CEMRE SUYA CEMRE HAVAYA…

CEMREİNSAN!..



İffet DİLER

21.02.2011

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.