HOÞ SOHBETLER

12 Mart 2009 20:21  

 

HOÞ SOHBETLER

14.03.2009 Cumartesi günü saat 11:00 ile 13:00

Konu : KOÇLUK NEDÝR? HAYATIMIZA NELER KATAR? KENDÝ KENDÝNÝN KOÇU OLMAK

*** 

Sevgili dostlar,

BÝR-ÝZ COACHING ZONE grubunu kurup yazmaya baþladýðým Haziran 2008 tarihinden itibaren 10 ay geçmiþ. Önce sadece tanýdýklarýmý davet ederek baþlattýðým bu grup daha sonra karþýlýklý tanýþýklýðým olmayan bazýlarýnýzla daha da geniþledi ve geniþliyor. Ben geçen bu 10 ay boyunca çok keyif aldým. Her birinize tek tek bu süreçte bana mail atarak, telefonla ulaþarak, kapýmý çalarak yapmýþ olduðunuz geri bildirimlerinizle bana destek olduðunuz, ilham verdiðiniz, hayallerime ulaþmama yardýmcý olduðunuz için binlerce teþekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Ben yazýlarýmý yazmaktan ve koçluk yapmaktan çok keyif alýyorum. Ancak okuyacak kimse yoksa, sevgi paylaþýlmazsa bu yazýlarýn hiçbir deðeri olmaz. Ýyi ki varsýnýz! Yazýlarým devam edecektir.

Ýç sesim artýk bana ulaþmak istediðim hedefime doðru ikinci adýmý atmanýn zamanýnýn geldiðini söylüyor. Ben de onu dinliyorum. Bundan sonra sizlerle yüz yüze olacaðýmýz ilkini bu Cumartesi günü (14.03.2009) gerçekleþtireceðimiz “Hoþ Sohbetler” adýný verdiðim toplantýlarýmýzý baþlatýyorum.

Ýlk haftanýn konusu “KOÇLUK NEDÝR? HAYATIMIZA NELER KATAR?KENDÝ KENDÝNÝN KOÇU OLMAK”

“Hoþ Sohbetler” hayatýmýzý daha kaliteli yaþamamýz ve istediðimiz hayatý yaratmamýz adýna çok deðerli bilgi,deneyim ve paylaþýmlarýn aktarýlacaðý ,kaynaðý sevgi olan toplantýlar olacaktýr. Niyetim “Hoþ Sohbetler”in kendim ve katýlanlarýn en yüksek hayrýna hizmet etmesidir.

Yerimiz sýnýrlýdýr. Bu yüzden katýlmak isteyenlerin violetm@superonline.com adresine mail atarak katýlacaklarýný onaylamalarýný ve detaylarý almalarýný rica ediyorum.

Ýzmir dýþýnda olanlarýnýz, yolunuz buradan geçerse sizleri de “Hoþ Sohbetler”de görmekten büyük bir sevinç duyacaðýmý belirtmek isterim.

Görüþmek üzere,

Violet Alaluf
Yaþam Koçu-Ýzmir

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaþ
0