EGİAD'DAN FİLİSTİN’E YARDIM KAMPANYASI

08 Ocak 2009 22:22  

 

EGİAD'DAN FİLİSTİN’E YARDIM KAMPANYASI

08.01.2009
Sayı: 2009/002



FİLİSTİN’E YARDIM KAMPANYASI 


Değerli EGİAD Üyesi Dostlarımız,


İsrail tarafından Gazze’de yapılan masum sivilleri, çocukları, bebekleri hedef alan vahşi saldırılar ve katliam ne yazık ki uygar dediğimiz dünyanın gözü önünde yaşanıyor. Bu insanlık saldırı sebebi ne olursa olsun hoş görülemez. Bu insanlık ayıbını belki biz önleyemeyiz ama ağlayan Filistin’e uzanacak Türk’ün dost eli onların yüreklerini bir nebze olsun ısıtacaktır.

Bu amaçla, EGİAD olarak yine öncü ve duyarlı bir davranış sergileyerek “FİLİSTİN’E YARDIM KAMPANYASI” başlatmış bulunuyoruz. Kızılay tarafından hazırlanan ve her birinin değeri 55 TL. olan “Hijyen Paketi” (Sabun, çocuk bezi, deterjan vb. temizlik ürünleri) veya “Gıda Paketi” (Un, şeker, kuru bakliyat vb.) veya kullanılmamış her türlü giysi, ayakkabı vb. eşya ile katılabileceğiniz kampanyada toplanan yardımlar resmi makamlar tarafından Filistin’deki kardeşlerimize iletilecektir.

Bu kampanya kapsamında kaç adet paket ile katılmak istiyorsanız lütfen derneğimizin İŞ BANKASI GÜZELYALI Şubesi 3406-435407 No.lu EGİAD hesabına 55TL. ve katları şeklindeki katılım tutarını havale ediniz. Giysi vb. eşya yardımı yapacak üyelerimizin de bu eşyaları üzerine içeriğini yazarak ambalajlı şekilde dernek merkezimize iletmelerini rica ediyoruz. Kampanyaya son katılım tarihi 15 Ocak 2009 Perşembe günüdür.

Duyarlılığınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarız.

EGİAD Yönetim Kurulu adına
E. Cemal Elmasoğlu
Yönetim Kurulu Başkanı


Tel: 422 30 00 & Faks: 422 33 00
egiad@egiad.org.tr
1456 Sok. No:10/1 Punta İşmerkezi K:8 Alsancak İZMİR

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0