CHP'den istifa eden Menemen B.Başkanı Aksoy ve yardımcıları sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alındı

20 Kasım 2020 11:43  

 

CHP'den istifa eden Menemen B.Başkanı Aksoy ve yardımcıları sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alındı

İzmir'de sahtecilik soruşturması kapsamında aralarında CHP'den istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcılarının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, Menemen Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un da aralarında olduğu 29 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken; Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Başkan Yardımcısı Mehmet Cin, Mali İşler Daire Başkanı Mustafa İlhan, Satın Alma Müdürü Teoman Tuna, muhasebe Müdürü Nagehan Karaca, Fen İşleri Müdürü Gazi Koşum, Şantiye Şefi Kenan Yasatürk ile bazı hurda firmaları sahipleri ile bazı belediye personeli gözaltına alındı.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Haklarında rüşvet, zimmet, görevi kötüye kullanma gibi çok sayıda suçlama bulunan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Toplamda 22 kişi gözaltına alınırken, adreslerinde bulunamayan şahıslar için de arama çalışmaları devam ediyor.

CHP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

CHP, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un 'kesin ihraç' istemiyle 'tedbirli' olarak Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildiğini açıklamıştı.

haberler.com

20.11.2020

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0