ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Sevgili Fuat Tütüncü, doğum günün kutlu olsun!

21 Kasım 2007

hurkus

21 Kasım'da doğanlar için hazırladığım yorumu sana ithaf ediyorum. Sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun. :D

Makbule Hanım'a da sevgiler :mrgreen:

Mutlu yıllar!

Hürriyet
------------------

Burcu: Akrep
Uğurlu Sayısı: 5
Uğurlu Taşı: Topaz
En Belirgin Özelliği: "Sanırım burda bir sorun var"
Olumlu özellikleri: Seçici, çekici, yaratıcı
Olumsuz Özellikleri: İşkolik, dünyadan bir haber, sakar

Sonsuz sabır ve akıl almaz bir enerjiyle ödüllendirilmiş bir yaratıcısınız.

Evinizi tamamiyle siz dekore etmişsiniz.

İşte de bir projeyi çiziyor, arkadaşlarınızın da tüm güçleriyle onu gerçekleştirmelerini sağlıyorsunuz.

İnsanlar sizi memnun etmek istiyorlar. Bunun başlıca sebebi, heyecanınızın onlara da bulaşmış olması.

Sevgili Akrep,

Harika projeler üretmek senin için öylesine kolay ki.. Sana "Zihni Sinir Akrep" demek yanlış olmaz sanırım. :lol:

Yaptığın, yarattığın projelere olan inancın herkesi harekete geçiriyor. Hayata geçirdiğin bazı projeler başarılı olmasa bile bu seni yıldırmıyor. Kaygısız ve şen görünüyorsun ama hiçbir şeyi de hafife almıyorsun. Yoğunluk ve kararlılık sahibi her Akrep gibi problem çözmek seni çok mutlu ediyor. Şöyle bir an durup, "sanırım burda bir sorun var" diyerek problemi bulmaya çalışıyorsun. Hiçbir sorun seni yıldırmıyor aksine daha yeni projeler için motive ediyor. Çevrendeki insanlar da sendeki bu enerjiye hayran kalıyorlar. 8O

Enerjin yalnızca işle sınırlı değil. Tam anlamıyla bir mabed olarak gördüğün evin de senin için önemli bir proje adeta. Arkadaşlarına gururla yaptıklarını anlatıyorsun.

Sevgili "çekici" Akrep, hayat dolu ve neşeli halinle çevrendekileri cezbetmek senin için çocuk oyuncağı. Doğuştan getirdiğin bu özellikler sayesinde de ihtiyacın olan ilgi ve tanınma duygusuna, şan şöhrete son derece kolay ulaşıveriyorsun. :roll:

Hedef belirlemekte ve ileriyi görmekte üzerine yok.

Görüşlerini açıklama konusunda öylesine objektif, rahat, analitik ve pratiksin ki, bu konuda kitap bile yazabilirsin.

İyi ki doğmuşsun!

Doğum günün kutlu olsun. :D

Sevgilerimle,

18 Ocak 2008

MAKBULE

Şekerim ben daha yeni gordum bu dogumgunu mesajını..nasılda kacırmısım hay allah yaaa :oops:
19 Ocak 2008

hurkus

Oha diyorum.. 8O

Ben de artık ilgi alanında olmadığımı düşünmüştüm. :(

Nasıl, bu Akrep sana benziyor mu?

Sevgiler,

Hürkuş
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0