ForumFuar-İzmir  Yeni Konu 

76. İzmir Enternasyonal Fuarı

01 Eylül 2007

Barok

Türkiye’nin ilk, tek ve en uzun süreli uluslararası fuar organizasyonu olan İEF-İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 76.sı Lozan Kapısı’nda yapılan törenle açıldı. Törene CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, İzmir milletvekilleri Abdülrezzak Erten, Ahmet Ersin, Bülent Baratalı, Canan Arıtman, Harun Öztürk, İbrahim Hasgür, İsmail Katmerci, Mehmet Ali Susam, Oğuz Oyan, Oktay Vural, Recai Birgün, Selçuk Ayhan ve Çorum milletvekilleri Agah Kafkas, Ahmet Aydoğmuş, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve iş dünyası örgütü temsilcileri katıldı.

Bu yılın onur konuğu ülkesi Ukrayna’dan gelen hükümet ve işadamı heyeti Ekonomi Bakan Vekili Nataliya Boytsun başkanlığında, onur konuğu il Çorum’dan gelen heyet ise Vali Mustafa Toprak başkanlığında hazır bulundu. Törende Angola, İran, KKTC, Kuweyt, Makedonya, Moğolistan, Nauru, Sırbistan, Sudan bakan; Arnavutluk, Çin ve Slovak Cumhuriyeti bakan yardımcısı düzeyinde temsilci bulundurdu.

Açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, onur konuğu ülke Ukrayna’nın bayrağını Ukrayna adına gelen heyetin başkanı Nataliya Boytsun’dan aldı; Boytsun’a Türk Bayrağı’nı teslim etti.

76. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılış törenini Ukrayna’dan gelen 14 kişilik dans grubu ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin oluşturduğu 12 kişilik Akademisyenler Orkestrası’nın verdiği mini konser renklendirdi.



31 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve dünyanın sayılı genel ticaret fuarları arasında bulunan İzmir Enternasyonal Fuarı’na 59 ülke, 276’sı yabancı, 815’i yerli, 1091 firma katılıyor. Tahmin edilen ziyaretçi sayısı ise 1- 1,5 milyon kişi. Fuar giriş ücretleri ise üç yıldır değişmiyor; tam 1 YTL, öğrenci 50 YKR olarak gerçekleşecek.
03 Eylül 2007

sultan

:D keşke biraz da fotoğraf olsaydı :oops:
04 Eylül 2007

Barok

yarın fotolarda geliyon kısmetse.. :D
04 Eylül 2007

sultan

:D :D :D :)yaşasın!
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0