|
hurkus
|
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – İskenderun Şubesi'nin dört yıldır sürdürdüğü "Kardelenler" projesine bir destek de İzmirli fotoğrafçılardan geldi. İzmir'de yaşayan 33 fotoğrafçı "Bir Kardelen İçin İki Kare" diyerek bağışladıkları fotoğraflarıyla , eğitim olanağından yoksun kardelenlerin eğitim bursuna katkı amacıyla İskenderun'da bir fotoğraf sergisi açıyor. Bir Kardelenin bir yıllık eğitim bursu karşılığı bağış yapan kişi veya kuruma sergiden seçtikleri iki adet fotoğraf verilecektir. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şubesi'nin eğitim olanağı bulamayan kız çocuklarının çağdaş eğitime ulaşmaları için çalışmaları ve İskenderun'da sanat etkinlikleri diğer projeleriyle birlikte devam ediyor. Gelirinin tümü "Kardelenlerin" eğitimi için harcanacak serginin açılışı 15 Kasım günü saat 16.00'da İskenderun Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda yapılacak. Açılışta konuklara İzmirli fotoğraf sanatçısı Yusuf Tuvi'nin bir slayt gösterisi sunulacak. Sergi Kapsamında İskenderunlu Kardelenlere fotoğraf seminerleri düzenlenecektir. İskenderun Kaymakamlığının da destek verdiği sergi 15-22 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilir. Didem Akbay, Şule Alçık, Recep Alfatlı, İlknur Baltacı, Vildan Bozacı, Yusuf Bulut, İpek Cabadak, Neşe Cengiz, Murad Çakıl, Filiz Doğan, Tuna Doğan, Aygül Durak, Nihal Ege, Bülent Erol, Mürüvvet Güler, Canan Gümüşalan, Gönül İlhan, Melih İnanlı, Yılmaz Kalpalp, Hatice Karasoy, Yunus Koç, Cevdet Kulaksız, Bülent Kürşat, Süreyya Martin, Gönül Ocak, Erol Özdayı, Mert Rüstem, Ülker Sokulluoğlu, Güzin Tezel, Yusuf Tuvi, Fenay Ulu, Yalım Vural, Metin Yağcı.
Tel: 0.326.613 14 58 - 0.535.405 44 60 Bağışlarınız için, Yapı Kredi Bankası Şehit Pamir Şb. İskenderun ÇYDD Burs Hesap No: 47642785
|